iPhone Panorama Photo Option Skjult i iOS 5 Camera App

En skjult panoramabillede er blevet opdaget i den nuværende forsendelsesbygning af iOS 5 af en iPhone-udvikler. Panorama-indstillingen aktiveres ved at justere en plistfil i Camera.app, men at foretage ændringer til plistfiler i iOS kræver en jailbreak.

Når filen com.apple.mobileslideshow.plist er blevet ændret ved at indstille 'EnableFirebreak' til JA, viser kamera-appen panoramafunktionen og vil tage og oprette panoramabilleder, som derefter kan gemmes eller sendes ligesom alle andre billeder.

Brugergrænsefladen er klart ufuldstændig, og det endelige resultat er også lidt uslebne, hvilket angiver den ufærdige karakter af funktionen. Du kan se en stikprøve sammenblandet billede her (det er en stor 6122 × 2852 pixel).

Opdagelsen blev lavet af @conradev og @chpwn på Twitter, som begge udsendte individuelle billeder, der demonstrerede brugergrænsefladen og resulterende billeder (vist ovenfor).

Panoramakameraet vil være tilgængeligt for de nuværende iOS 5-jailbreakere gennem Cydia-butikken inden for kort tid med en app, der hedder Firebreak, men for dem, der ikke er interesserede i jailbreaks, viser discoveryen, at Apple sandsynligvis arbejder for at bringe en sådan funktion til fremtidige versioner af iOS og iPhone's kamera app.