Sæt Dashboard til gennemsigtigt bøjning Over skrivebordet i Mac OS X

Brug ikke Dashboard ofte, eller måske kan du ikke lide Dashboard meget i Mac OS X? Det er en fantastisk funktion, men det er ofte underudnyttet, og hvis du ændrer Dashboards, baggrundsbaggrund ikke var tilstrækkeligt nok til at du kan begynde at bruge det igen, kan du altid returnere Dashboard-adfærd til den standard gennemsigtige svingningstilstand, der eksisterede forud for OS X 10.7 (og 10.8 eller 10, 9 for den sags skyld). Denne overlejringsevne gør funktionen meget mere nyttig for mange brugere, da den hurtigt er tilgængelig og kommer og går på skærmen, når det er nødvendigt.

Slutresultatet af denne ændring trækker Dashboard-widgets ud af deres egen dedikerede plads i Mission Control, og viser i stedet widgets direkte over skrivebordet og applikationerne ligesom i tidligere versioner af Mac OS X.

Sådan indstilles Dashboard som Widget Overlay på Mac

Hvis du overfører Dashboard-widgets-overlay på Mac OS X-skærmen, ændres en meget hurtig indstilling til at gøre, selvom den ikke er markeret så godt. Her er hvad du vil gøre:

  1. Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen
  2. Klik på "Mission Control"
  3. Ved siden af ​​"Dashboard" vælges "Som overlejring" eller i tidligere versioner af Mac OS fjerner du markeringen "Vis Dashboard som et mellemrum"

Nu bliver du nødt til at ramme den gode gamle F12-knap for at vise instrumentbrættet i stedet for at skubbe til venstre for det rum, der er indeholdt i din pegefelt. Bemærk, at nogle Mac-tastaturer muligvis kræver brug af FN + F12 for at aktivere instrumentbrættet, eller du kan bare bruge tastaturets kontrolpanel til at indstille eller tilpasse en unik tastetast eller funktionstast-combo for at indkalde Dashboard.

Denne tilpasning er også en stor ændring for brugere, der ikke har en trackpad eller Magic Mouse, hvor swiping og gester ikke har roll i deres workflow alligevel.

Så hvordan ser forskellen ud? Nå, hvis du allerede har glemt, hvad Dashboard var som i Mac OS X 10.6, så ser det sådan ud. Forskellen er, at widgets svæver over den aktive skærm med et gennemsigtigt lag:

Sammenlign det med den nye standard Dashboard-adfærd, der begynder med OS X Lion, Mountain Lion, og fortsætter gennem ud over OS X Mavericks, hvor instrumentbrættet er et dedikeret rum inden for missionskontrol, spredt med fuldskærmsprogrammer og virtuelle skriveborde:

Det, du bruger, vil være et præference, men for mange brugere, der har Dashboard overlay, er det aktive skrivebord en meget mere bekvem løsning.