Hulu for iPad og iPhone annonceret

Alle spekulanter om, at Hulu kommer til iPad og iPhone på en abonnementsmodel, viser sig sandt. Hulu meddelte, at en abonnementstjeneste kaldet Hulu Plus vil tilbyde HD-indhold på en række enheder til en pris på $ 9, 99 / måned.

Kompatible enheder til at se Hulu på iPad og iPhone

Hvad du sandsynligvis er mest interesseret i, er, hvad Hulu for iPad og iPhone vil køre specifikt, og her er dit svar:

  • iPhone 4
  • iPhone 3GS kører iOS 4
  • iPad
  • iPod touch 3rd generation kører iOS 4

Dette efterlader den originale iPhone, iPhone 3G og enhver anden generation af iPod, der kommer ud af de nye Hulu-spillere. Hvis du har anden elektronik, har du måske ikke held og lykke, men ekstra enheder, der kan køre Hulu Plus, inkluderer: internet-aktiverede Vizio-, Samsung- og Sony-tv'er, computere, vælg Blu-ray-afspillere, Playstation 3 og Xbox 360.

Hulu Plus til iPad og iPhone preview mode

For øjeblikket er Hulu Plus-tjenesten i preview-tilstand og kun tilgængelig til brug ved invitation, men alle kan downloade iPhone- og iPad-apps og få en fornemmelse for tjenesten. Du kan anmode om en invitation ved at gå her og indtaste din e-mail-adresse. Hidtil er der ikke noget ord om, hvor sandsynligt det er, du får faktisk en invitationskode, og om forhåndsvisningstilstanden er betalt eller gratis.

Hvad med gratis Hulu på nettet?

Da jeg først så denne meddelelse, kunne jeg ikke lade være med at tænke på de dage, hvor jeg kigger på gratis Hulu via internettet, er forbi, især da Hulu Plus har en Flash-klient, der er rettet mod Windows, Mac OS X og Linux-maskiner. Det store spørgsmål er, om folk vil betale $ 9, 99 om måneden for noget de kan se gratis på deres computere. Vi kender efterspørgslen efter Hulu på iPad, og iPhone er der, men ønsker folk at shell ud flere penge til at se tv, når de allerede betaler en kabelregning?

For dem, der ikke ønsker at betale, kan du altid bare downloade den gratis ABC-afspiller og være begrænset til ABC-shows eller prøve nogle af de kreative løsninger, som hvordan man kan se Hulu til iPad lige nu ved at optage en screencast (dette virker på også iPhone).

Så det er det, Hulu er endelig annonceret til iPhone og iPad - du skal bare betale for det! Læs mere på Hulu Plus officielle hjem.