Sluk MacBook eller MacBook Pro-skærmen med computeren stadig tændt

Du kan slukke for den interne MacBook Pro-skærm og stadig bruge computeren, så længe den er tilsluttet en ekstern skærm, og du behøver ikke bruge den i clamshell-tilstand for at opnå dette.

Her er to måder at holde din Mac laptop med låget åbent, men det interne display slukket:

Metode 1) Sluk lysstyrken

Du vil først samle alle vinduerne fra det interne display og trække dem til den eksterne skærm. Du vil også gerne indstille det primære display til den eksterne skærm. Derefter:

  • Start systemindstillingerne
  • Klik på "Display"
  • Skub lysstyrken helt til venstre for at slukke for den interne skærm, sørg for at deaktivere omgivelseslysindstillingen også

Skærmen bliver nu sort og holder af, men det kan stadig optage vinduer. Derfor er det vigtigt at indstille det primære display.

Den anden fordel ved at bruge det sænket lysstyrke trick er, at Mac'en forbliver aktiv og brugbar, mens skærmen er slukket, hvilket betyder, at den stadig er tilgængelig på et netværk eller kan fortsætte en opgave (som at downloade en stor fil eller app) uden at have displayet på . Dette fungerer selv uden en ekstern skærm tilsluttet også.

Metode 2) Luk og våg MacBook

Dette tricks bare Mac OS X til kun at køre den eksterne skærm:

  • Tilslut det eksterne display, du planlægger at bruge som det primære display
  • Luk MacBook Pro låget og vent på, at det sover
  • Våg MacBook Pro med enten en ekstern mus, tastatur, flashdrev eller anden USB-enhed
  • MacBook Pro vil nu vågne, men kun den eksterne skærm bliver slået til
  • Nu kan du åbne MacBook Pro låget og displayet forbliver slukket

Ved hjælp af enten metode 1 eller metode 2 kan du stadig bruge det interne tastatur og trackpad til MacBook Pro. Nu er jeg en stor fan af masser af arbejdsområde, så jeg vil anbefale at holde den interne skærm aktiveret, bare for at udnytte den ekstra skærm fast ejendom, men der er grunde til at du vil holde intern skærmen slukket og bare drive en ekstern overvåge.

Disse tip bør fungere sammen med MacBook, MacBook Air og MacBook Pro.