Farmville til iPhone nu tilgængelig

Farmville til iPhone er nu tilgængelig som en gratis download på iTunes Store. Farmville betragtes som det mest populære spil på nettet og et af de mest populære spil i verden med en anslået 70 millioner månedlige brugere.

Grundlaget for spillet er, at du har en virtuel gård, som du plover, planter og høster landbrugsvarer, og de, der spiller spillet, siger det er meget vanedannende. At bringe Farmville som en app til iPhone vil helt sikkert tjene denne afhængighed, jeg har flere venner, der er helt begejstret over det faktum, at de nu kan bogstaveligt talt spille spillet hele tiden, da det kommer i deres lommer og ikke kun på Facebook.

Selvfølgelig kan du køre Farmville på din iPod touch eller endda iPad, hvis du bare ikke kan få nok af spillet. Den kendsgerning, at den er på iPhone, er temmelig betydelig, men fordi tidligere web-baserede versioner løb i Flash, hvilket gjorde det umuligt at bringe til iPhone-platformen.

Du kan få Farmville på iPhone via iTunes Store [iTunes Store link], hvis du er interesseret, eller bare lancere din iPhone / iPod touch og gå ind i App Store, hvor du finder den.