Enheder, der stopper telemarketingopkald

Det gamle problem med irriterende telemarketingopkald er ikke fremmed for nogen med en telefon. Men takket være de teknologiske fremskridt med nummeropkaldsudstyr er generende opkald som uopfordrede telefonsalg, forkerte numre og endda junk-faxer, mens du prøver at have familietid eller en fredelig nat derhjemme, en saga blot.

I stedet for at abonnere på ekstremt dyre opkaldsblokeringsfunktioner, kan du nemt købe samtalsfiltrering såvel som blokerende enheder. Sådanne enheder bliver stadig mere populære, fordi de er billigere end månedlige opkaldsblokerende abonnementer og er meget mere pålidelige.

Opkalds-id-manager

Opkalds-id-manager er en multifunktionel blokering og filtreringsenhed, der primært kan bruges til at blokere anonyme og uopfordrede numre. Den har databaselagringskapacitet på op til 174 numre. Ved at gemme din egen liste over "inviterede" numre i sin database kan du således nemt blokere andre numre eller sende dem direkte til telefonsvareren eller din telefonsvarer. Din telefon ringer kun, hvis nogen fra din "inviterede" nummerliste ringer, og hvert andet telefonopkald bliver screenet i overensstemmelse med dine instruktioner - inklusive telemarketingopkald. Du kan blokere eller omdirigere komplette områdekoder såvel som præfikser.

Opkalds-id-manager giver dig også mulighed for at tilføje fire telefoner til det, hvilket betyder, at du nemt kan omdirigere telefonopkald til disse udvidelser i henhold til de fastlagte betingelser. Der er også en standbytilstandsfunktion, der, hvis den er slået til, tillader hvert opkald at passere uden at blive screenet. Du kan endda indstille en timer, der dikterer, hvor længe enheden skal placere telefonen i standbytilstand og derefter automatisk skifte tilbage til filtrering af opkald.

TeleZapper

TeleZapper er en nyttig enhed, fordi den giver dig mulighed for at slippe af med irriterende telemarketingopkald hele dagen. Normalt modtager du telemarketingopkald, fordi dit nummer er blevet ført ind i en computerliste. Computeren ringer automatisk dit nummer og forbinder dig derefter til en repræsentant for telemarketing. Men hvis du har tilsluttet din telefon til en TeleZapper, hver gang en computer ringer, og du eller din telefonsvarer opfanger, producerer TeleZapper en markant tone, der informerer computeren om, at dit nummer er blevet afbrudt. Derfor fjerner computeren dig automatisk fra opkaldslisten, og du modtager aldrig et opkald fra den pågældende telemarketer igen. Denne enhed har potentialet til før eller senere at fjerne dig fra enhver virksomheds kolde opkaldsliste.

Privat TIME PT1000

Private TIME PT1000 er en top-of-the-line telefon- og digital telefonsvarer, der primært giver dig mulighed for at screene for uønskede opkald. Denne enhed har to tilstande, som du kan bruge: normal og privatlivstilstand. Privatlivstilstand anvender PrivateTIME-funktionen, hvor kun personer, der besidder din specielle ringekode, er i stand til at komme igennem til dig, og ethvert andet opkald viderestilles til den indbyggede telefonsvarerfunktion. Du kan optage en hvilken som helst besked på telefonsvareren, men du er nødt til at instruere den, der ringer op, til at slå din unikke ringekode ind eller efterlade en besked. Dette vil også afskrække alle mulige telemarketingopkald.

På den anden side fungerer telefonen under normal tilstand som enhver anden telefonenhed, der er tilsluttet en telefonsvarer. Du har også mulighed for at indstille en timer, der opretter en bestemt varighed for den tid, hvor privatlivstilstanden fungerer. Alternativt kan du manuelt slå privatlivstilstand til eller fra.