Denne originale Macintosh Commercial fra 1983 Never Aired [Video]

En aldrig-før-aired reklame for den oprindelige Macintosh har opdaget, som enhver fan af Apple historie skulle få et spark ud af det. På lige over et minut længe indeholder den unaired tv-annonce noget stort navn, tidlige Apple-medarbejdere, herunder Andy Hertzfeld, Burrel Smith, George Crow, Bill Atkinson og Mike Murray, som alle beskriver Macintosh og målene for produktet.

Videoen blev sendt til den oprindelige Macintosh-holdmedlem Andy Hertzfelds Google+ side (følg os der også) og har siden lavet runder på nettet. Hertzfeld sagde følgende om videoen:

Her er en sjælden reklame for den originale Macintosh, som Chiat-Day lavede i efteråret 1983, med uddrag af interviews fra designteamet. Det blev aldrig sendt, fordi Apple fandt det også selvtillykkefuldt, selv om det blev brugt i nogle salgsfremmende materialer sendt til forhandlere.

Se videoen indlejret nedenfor:

Uanset om det er næsten 30 år gammelt eller ej, kan jeg faktisk lide det mere end de seneste Mac Genius-annoncer, men måske er det fordi jeg er en stor fan af Apples historie, og jeg sætter pris på, at Apples filosofi forbliver mere eller mindre uændret.