Sådan laver du dine egne DS-flashpatroner

Elementer, du har brug for

  • SD kort

  • Kortlæser

  • Rom

  • Emulator

Nintendo DS er en håndholdt videospilkonsol, der bruger SD-kort som spilmedium. Som med mange andre videospilkonsoller blev DS hacket ikke alt for langt ind i dets levetid. Hackingen tillod ejere at oprette deres egne spilpatroner på flash-SD-kortene. Oprettelse af en af ​​spilkassetterne kan gøres ved hjælp af ethvert SD-kort og et par spilfiler.

Download en af ​​SNES-ROM'erne (se Ressourcer). Tilslut din kortlæser til computeren, og indsæt SD-kortet i kortlæseren. Game ROM'er er kopier af det fysiske spil i deres digitale form.

Klik på "Start" -knappen og "Computer" for at åbne listen over drev på computeren. Dobbeltklik på SD-kortbilledet for at åbne SD på computeren. Klik på "Ny mappe" i den øverste del af vinduet for at oprette en ny mappe. Indtast "snes" for at omdøbe mappen til den rigtige titel. Klik på knappen "Ny mappe" igen, og skriv "apps".

Højreklik på den downloadede ROM-fil, og klik på "Kopier". Højreklik på den nyoprettede mappe "snes" og klik på "Indsæt" for at overføre spillet til SD-kortet.

Download snes-emulatoren (se Ressourcer). Højreklik på den, og klik på "Kopier". Højreklik på mappen "apps" og klik på "Indsæt" for at overføre emulatorapplikationen til SD-kortet.

Fjern SD-kortet fra kortlæseren, og sæt det i DS. Vælg "SNEmulDS" i DS-menuen for at starte emulatoren, og vælg ROM fra listen over spil, der ser ud til at begynde at spille.

Tips

Installation af emulatorer på DS er lovligt, men annullerer din garanti.