Sådan opgraderes min Dell Laptop-processor

Hvis din bærbare Dell-computer ikke leverer den samme softwareinstallation og kører hastigheder med nyere programmer, er det muligvis tid til en systemopgradering. I stedet for at købe en nyere bærbar computer, kan du spare penge og lære om den indre funktion på din bærbare computer ved at opgradere den centrale behandlingsenhed. For at opgradere den eksisterende processor med en anden model skal du først adskille flere komponenter, der blokerer adgangen til processorstikket.

Trin 1

Luk Dells operativsystem, og skub skærmdækslet ned til den lukkede position. Træk vekselstrømsadapteren og andre kabler, der er tilsluttet til den bærbare Dell-computer, ud.

Trin 2

Drej den bærbare computer, så den vender nedad, og læg den på en plan arbejdsflade, f.eks. Et skrivebord eller et bord. Skub frigørelseslåsen i sin ulåste position, og løft derefter batteriet op og ud af Dells kasse.

Trin 3

Find harddiskdækslet i bunden af ​​sagen. Fjern skruen fra dækslet med en stjerneskruetrækker. Løft dækslet af, og skub derefter metalharddiskenheden ud af Dell-bærbar computer.

Trin 4

Drej den bærbare computer igen, så den vender opad. Åbn skærmdækslet til 180 grader. Lirk plastiklåsestrimlen af ​​over tastaturet ved at skubbe en flad skruetrækker under sømmen og derefter løfte opad.

Trin 5

Kontroller, om din Dell-bærbare model har skruer øverst på tastaturet, eller om den i stedet bruger en låseflig. Fjern skruerne, hvis de er til stede. Hvis der ikke er skruer, skal du placere kanten på den flade skruetrækker under den tomme tast i nederste højre ende af tastaturet og derefter løfte opad.

Trin 6

Tag fat i den øverste kant af tastaturet. Løft tastaturet op, og læg det forsigtigt med forsiden nedad på Dells håndfladestøtteområde.

Trin 7

Find køleenheden, der dækker processoren i højre ende af Dells bundkort. Skub forsamlingens fastgørelsesclips ned, og løft den derefter af processoren.

Trin 8

Indsæt spidsen af ​​den flade skruetrækker i låseskruen, der er placeret under Dells processor. Drej skruen mod uret, indtil processoren låser op fra stikkontakten.

Trin 9

Løft processoren direkte opad for at undgå at bøje nogen af ​​dens ben. Sæt den nye processor på soklen, og skub den ned, indtil den låses på plads. Drej låseskruen med uret.

Saml Dell-bærbarens komponenter igen i samme rækkefølge, som de blev fjernet, og tænd derefter operativsystemet.