Sådan finder du Yahoo! Medlemmer via e-mail-adresse

Som en Yahoo! medlem, har du muligheden for at uploade billeder, sende beskeder og tilføje andre personlige oplysninger til din medlemsprofil. Du har også muligheden for at oprette forbindelse til andre medlemmer til sociale netværksformål. Yahoo! har oprettet en funktion, der giver dig mulighed for at søge efter andre medlemmer. Mens du helt sikkert kan søge efter navn, kan du indsnævre din søgning ved at indtaste medlemmets e-mail-adresse.

Trin 1

Besøg Yahoo! login-side (se Referencer nedenfor for link).

Trin 2

Log ind på din konto ved hjælp af din Yahoo! ID og adgangskode. Hvis du ikke har et Yahoo ID, kan du klikke på "Tilmeld" -linket for at få et gratis.

Trin 3

Find søgefeltet "Find personer", der er placeret i højre sidepanel på din side.

Trin 4

Indtast e-mail-adressen til Yahoo! medlem, du ønsker at finde. Klik på "Søg".

Trin 5

Se Yahoo! profil, der returneres i dine søgeresultater for at sikre, at det er den person, du leder efter. Hvis den rigtige person ikke er placeret, skal du fortsætte til næste trin.

Klik på fanen "Kontakter" øverst på din side. Vælg "Vis forbindelser." Klik på indstillingen "Inviter venner og familie til at oprette forbindelse". Indtast e-mail-adressen til den person, du gerne vil finde. Klik på "Bekræft".

Personen vil blive sendt en e-mail, der rådgiver ham om, at du ønsker at oprette forbindelse til ham gennem Yahoo !. Vent på, at han accepterer din invitation til at oprette forbindelse.