Sådan sendes MMS fra en pc til en mobil

Forud for MMS (Multimedia Messaging Service) var mobiltelefonbrugere begrænset til at kommunikere med almindelige tekstbeskeder. MMS giver brugerne mulighed for at sende tekst, billeder, video eller en kombination af disse. Ikke kun bruges MMS af personlige årsager, såsom deling af musikvideoer mellem venner eller afsendelse af et "Jeg elsker dig" -kort til nogen speciel, men denne service er lige så nyttig til forretnings- og marketingformål. For eksempel sender virksomheder kort over deres kontoradresse til besøgende via MMS. I dag er det også muligt at sende MMS fra Internettet. Hvis din mobiltelefon ikke understøtter MMS, kan du overveje at sende beskeden fra din pc. Mens du kunne sende personen en vedhæftet fil til din e-mail, når MMS straks hans mobiltelefon, og han læser din besked uden behov for en internetforbindelse.

Trin 1

Gå til et websted, der giver dig mulighed for at sende MMS fra internettet til mobiltelefoner (se Ressourcer for links til nogle af disse websteder).

Trin 2

Klik på knappen "Vælg fil" på websiden, og upload et foto eller et billede fra din computer til webstedet.

Trin 3

Indtast modtagerens telefonnummer, og vælg hans land eller operatør fra listen. Nogle websteder beder dig om at vælge modtagerens destination på kortet. Angiv, hvor du sender beskeden.

Trin 4

Tilføj en ekstra besked, hvis du vil, i meddelelsesfeltet. Tilføj f.eks. Dit navn i beskeden, så modtageren genkender afsenderen af ​​meddelelsen.

Klik på "Send MMS" eller "Send billedbesked."