Sådan sættes tekster på MP3-afspillere (9 trin)

Bærbare digitale medieafspillere som Apples iPod eller Microsofts Zune giver musikfans mulighed for at tage deres yndlingsmelodier med overalt, men at lytte til musik er undertiden ikke så sjovt som at synge med. Dette kan være udfordrende, hvis du ikke kender ordene, men det kan være praktisk at lære at tilføje tekster til kodningen af ​​dine yndlings MP3-lydfiler. Når teksterne er kopieret fra et websted, kan de let føjes til enhver MP3-fil med softwaren, der følger med Mac'er og pc'er.

Tilføjelse af sangtekster til sange med iTunes (pc eller Mac)

Trin 1

Start iTunes. Gennemse dit musikbibliotek efter en sang, som du gerne vil tilføje tekster til, og klik derefter på den en gang for at fremhæve den.

Trin 2

Klik på menuen "File", og vælg derefter "Get Info".

Trin 3

Klik på fanen "Lyrics", og indtast derefter sangteksterne i det relevante område. Klik på "OK", når du er færdig.

Trin 4

Slut din iPod til din computer med et tilslutningskabel, der følger med din iPod, og klik derefter på sangen med teksterne, og træk den til iPod-ikonet, og slip den for at begynde at kopiere sangen til din iPod.

Klik gentagne gange på "Center" -knappen på din iPod, når du afspiller en sang med tekster inkluderet, indtil teksterne vises på iPod-displayet.

Føj tekster til sange med Window Media Player (PC)

Trin 1

Start Windows Media Player, og klik derefter på "Mediebibliotek" for at gennemse den musik, der er gemt på din computer.

Trin 2

Højreklik på en sang, som du vil tilføje tekster til, og vælg derefter "Egenskaber".

Trin 3

Klik på "Lyrics", og indtast derefter teksten til sangen i det relevante felt. Klik på "OK", når du er færdig.

Tilslut din pc-kompatible MP3-afspiller --- Zune, Rio, Zen osv. --- med det tilslutningskabel, der følger med afspilleren. Klik på sangen med tekster, og træk den til ikonet for afspilleren, og slip den for at starte kopieringsprocessen.