Sådan konverteres filer ved hjælp af VLC til Media Player

Elementer, du har brug for

  • Computer, der kører VLC

  • Mediefil

VLC Media Player er en af ​​de mest alsidige medieafspillere, der er tilgængelige til Mac eller Windows. Open source-afspilleren er ikke så prangende som iTunes eller Windows Media Player, men den er kendt for at acceptere filer, som mange andre spillere ikke vil røre ved. VLC Media Player indeholder også filkonvertering og streamingfunktioner, der kan bruges til at konvertere mellem filformater. En sådan anvendelse er at forberede en fil til brug i Windows Media Player.

Åbn VLC Media Player. Hvis du ikke har VLC installeret på din computer, kan den downloades fra webstedet i sektionen Downloads. Åbn den fil, du vil konvertere i VLC.

Stop filen, der afspilles, og gå til VLCs filmenu. I afsnittet "Wizard" skal du vælge "Transcode / Save to File". I den valgte rude skal du vælge den fil, du vil konvertere.

Vælg den filtype, du vil konvertere til. Ideen er at konvertere til et format, der maksimerer kompatibiliteten med Windows Media Player. For videofiler skal du vælge WMV; lydfiler kan konverteres til MP3 eller Microsoft WMA-format. Når du er tilfreds med dit valg, skal du klikke på "Næste".

Accepter Audacitys standardindstillinger. Når du bliver bedt om at vælge et "indkapslingsformat", skal du vælge det Microsoft-kompatible ASF-format. Klik på "Næste", og vælg det bibliotek, hvor du gemmer filen. Vælg et praktisk bibliotek, og skriv det filnavn, der skal bruges, og sørg for at tilføje .WMV til slutningen af ​​filmfiler og .MP3 eller .WMA til lydfiler afhængigt af det valgte format.

Klik på "Finish" og vent på, at din fil skal konverteres. Importer filen til Windows Media Player, og kontroller resultaterne.

Tips

Hvis du ikke er tilfreds med den konverterede fil, kan du prøve at skifte til en højere bithastighed og konvertere filen igen.