Få HTTP Header Info fra websider ved hjælp af curl

Den nemmeste måde at få HTTP-headeroplysninger fra enhver hjemmeside på er at bruge kommandolinjeværktøjskurven. Syntaxen til at hente en hjemmesideoverskrift går som denne:


curl -I url

Det er en hovedstad 'jeg' ikke en lille bogstav L, hovedstaden jeg uddrager kun headerinformationen .

Prøv det selv med en stikprøvewebadresse, her er et eksempel på syntaksstreng ved hjælp af Google.com som webstedets overskrift for at hente:

curl -I www.google.com

Igen er det vigtigt at bemærke, at kapitaliseret jeg, hvis du kun vil have sidens overskrift. Ved hjælp af en lille bogstaver vil jeg give dig et ton af minificeret HTML sammen med overskriften, skal du bare rulle op i terminalvinduet til linjerne, der lykkes direkte efter curl-kommandoen, for at finde HTTP-headerinformationen.

Et eksempel på HTTP header detaljer hentet af curl-Jeg kan se noget sådan her:

HTTP / 1.1 200 OK
Dato: tors 07 jul 2014 22:15:57 GMT
Udløber: -1
Cache-Control: privat, max-alder = 0
Indholdstype: tekst / html; charset = ISO-8859-1
Set-Cookie: PREF = ID = 741dreb25486514f: FF = 0: TM = 13154488957: LM = 15526957: S = kmFi3jKGDujg; udløber = Lør, 06-Jul-2013 22:15:57 GMT; path = /; domæne = .google.com
Set-Cookie: NID = 48 = 8jFij8f8Lej115z89237iaa8sdoA8akjak8DybmLHXMC6aNGyxM8DnyNv-
iYjF09QhiCq2MdM3PKJDSFlkJalkaPHAU4JQy7MM8MKDQKEFLPqzoTSBPLKJLKMmdILlkdjel; udløber = fre, 06-jan-2012 22:15:57 GMT; path = /; domæne = .google.com; HttpOnly
Server: gws
X-XSS-beskyttelse: 1; mode = blok
Overførsel-kodning: chunked

En nem måde at omgå alle HTML-, Javascript- og CSS-nonsens er at bruge -D-flag til at downloade selve overskriften i en separat fil og derefter åbne den fil i din foretrukne tekstredigerer:

curl -iD httpheader.txt www.apple.com && open httpheader.txt

Dette er den samme curl-kommando som før med nogle få modifikatorer. Brugen af ​​den dobbelte ampersand fortæller kommandoen at kun åbne filen, hvis overskriften er blevet downloadet. Ved at bruge 'open' åbnes httpheader.txt i standard GUI-tekstredigeringsprogrammet, som generelt er tekstredigering, men du kan bruge vi, nano eller et af dine foretrukne kommandolinjeværktøjer:

curl -iD httpheader.txt www.apple.com && vi httpheader.txt

krølle er et kraftfuldt værktøj, der er værd at gøre sig bekendt med. Enhver, der er involveret i internettet, bør få en god udnyttelse ud af header-tricket, og webudviklere kan også bruge curl til at kopiere alle HTML og CSS fra en hjemmeside meget hurtigt. Den anden fordel at krølle er, at den er bredt tilgængelig til stort set alle operativsystemer derude, det er bundtet med næsten alle versioner af Mac OS X og Linux, og du kan også finde versioner til Windows og endda Android og iOS via individualiserede apps. Fordi krølle har en lang historie og kommandoerne er universelle på tværs af platforme, er det virkelig det ideelle valg til at trække header detaljer og er et værdifuldt værktøj til systemadministration, netværksadministratorer, webudviklere og mange andre tekniske erhverv.

Opdatering: Opdateret flag fra -i til -I ved læseren anbefaling, tak alle!