Sådan justeres en Cobra CB

Cobra Electronics Corporation startede som en lille tv-reparationsvirksomhed i 1948 og fortsætter med at designe og producere elektronikprodukter til forbrugere over hele verden. Nogle Cobra-produkter inkluderer radardetektorer, GPS-navigation, tovejsradioer, marineelektronik og CB-radioer. Cobra præsenterede den første trådløse Bluetooth-CB-radio i 2008 for sikker kommunikation under kørsel. Din Cobra CB hjælper dig i nødsituationer, giver dig mulighed for at kommunikere med dine venner og familie, advarer dig og giver dig mulighed for at advare andre om vejr- og trafikproblemer. Korrekt justering af din Cobra CB vil hjælpe din CB med at servicere dig med klart signalmodtagelse i årevis.

Indstilling af Squelch og Dynamike

Trin 1

Indstil din Cobra CB til squelch ved at justere "Squelch" -kontrollen mod uret, indtil du kan høre støj. Squelch eliminerer eller reducerer støj i en CB-radio, når du indstiller modtageren til en ubrugt frekvens. Drejning af "Squelch" -kontrollen mod uret tillader alle signaler.

Trin 2

Drej knappen "Squelch" med uret, indtil du hører støj stoppe. Dette indstiller din Cobra CB til den ønskede squelch-indstilling (DSS).

Juster Dynamike med uret for at nå den maksimale lydstyrke. Dynamike styrer følsomheden af ​​mikrofonens lydniveau. Fra den maksimale stemmevolumen kan du reducere Dynamike, hvis det er nødvendigt.

Justering af ANL- og NB-switche og RF-forstærkning

Trin 1

Find ANL-kontakten (Automatic Noise Limiter) på dit CB-frontpanel, og drej den til "ANL" -positionen for at reducere støj fra elektronikken i dit køretøj.

Trin 2

Drej RF Noise Blanker (NB) -kontakten, der findes på frontpanelet på din CB, til "NB" -positionen for at øge støjfiltrering. NB reducerer konstante lyde som interferens fra bilens tænding. Drej NB-kontakten til "Fra" for at slå støjfiltrering fra.

Drej knappen "RF forstærkning" mod uret for at reducere forstærkningen i områder, hvor du finder stærke signaler. Juster "RF Gain" -knappen med uret for at øge forstærkningen, hvor du finder svage signaler. RF Gain hjælper dig med at få mest muligt ud af modtagelsen i stærke eller svage områder.

SWR-kalibrering

Trin 1

Luk dørene til dit køretøj, og sørg for at parkere dit køretøj i et åbent område. Hold andre væk fra din CBs antenne.

Trin 2

Vælg kanal 20 på frontpanelet på din Cobra CB, og drej SWR-kontakten (Standing Wave Ratio) til CAL-position.

Trin 3

Tryk på "Mic" -knappen, og hold knappen nede, og juster "SWR CAL" -knappen, indtil du ser målernålen bevæge sig til højre til CAL-mærket, der ligner en pil ned.

Sæt kontakten "S / RF SWR CAL" til "SWR", mens du fortsætter med at holde mikrofonknappen nede og læse SWR-aflæsningen. Gentag denne procedure for kanal 1 og 40, så alle kanaler kontrollerer for SWR. Sørg for, at målernålen vises så langt til venstre side af måleren som muligt, aldrig over nummer tre. Juster CB-antennens højde lidt op eller ned, hvis det er nødvendigt.