Sådan downloades kort til en Garmin GPS

Garmin International producerer en bred vifte af globale positioneringssystemer, der kan hjælpe dig med at navigere under kørsel, vandreture eller sejlads. Hver Garmin GPS-enhed er forudindlæst med et sæt kort til din region. Garmin leverer også jævnligt opdaterede kort til brugere, der registrerer sig på myGarmin supportwebstedet. Hvis du vil downloade kortopdateringer, skal du slutte din Garmin til en computer og downloade kort fra myGarmin-webstedet via Garmins Communicator-applet.

Trin 1

Sæt et USB-kabel i din Garmin GPS-enhed. Sæt den anden ende af kablet i en ledig USB-port på din computer.

Trin 2

Installer Garmin Communicator-pluginet til din webbrowser. Naviger din browser til siden til download af Communicator-plugin. Garmins websted forsøger automatisk at installere programmet; klik på knappen "Tillad" øverst i dit browservindue, hvis denne proces er blokeret af din browsers sikkerhedsindstillinger.

Trin 3

Klik på "Installer", når softwareinstallationsvinduet vises for at installere Garmin Communicator. Luk og genstart din browser, når installationen er afsluttet.

Trin 4

Naviger til myGarmin-webstedet for at downloade kortopdateringer, der er tilgængelige til din Garmin GPS-enhed.

Trin 5

Log ind på myGarmin-webstedet til højre på skærmen. Opret en gratis konto med myGarmin ved at klikke på linket "Opret konto".

Trin 6

Klik på "MyDashboard", og klik derefter på linket "Mapdownloads". Vælg dit operativsystem, og Garmin Communicator registrerer alle tilgængelige kortopdateringer til din GPS.

Download alle tilgængelige opdateringer, der registreres af Communicator-pluginet. Klik på "Lanch Download Manager", og gem opdateringsfilen på din harddisk. Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på den for at installere opdateringen til din tilsluttede Garmin GPS-enhed. Installationsprogrammet installerer alle downloadede kortdata til din GPS-enhed.