Hvorfor kan jeg ikke downloade film til min iPad

En iPad leveres med software, der kun fortolker specifikke filmformater. Dette giver dig mulighed for at downloade film fra iTunes og streame YouTube- eller Netflix-videoer med de relevante applikationer. Men hvis du foretrækker at downloade film fra et andet sted, har din iPad sandsynligvis ikke softwaren til at læse det passende filmformat eller kodning.

Hvorfor det ikke fungerer

Film fra Internettet findes i et stort udvalg af formater, hvor nogle af de mest almindelige er MPEG-2, AVI, WMV, MOV og Flash. IPad understøtter kun H.264, M4V, MP4, MOV MPEG-4 og M-JPEG-formater med softwaren forprogrammeret til iPad. En del af årsagen til dette er, at de understøttede formater fungerer godt med iPadens hardwarefunktioner uden at dræne batteriet og reducere dets berømte 10-timers levetid. IPad begrænser downloadstørrelsen, selv i de acceptable formater, så du kan bare prøve at downloade en film, der er for stor til, at din iPad kan håndtere.

Forskellen mellem iPad og PC

Med en pc, hvad enten det er en stationær eller bærbar computer og en Mac eller en hvilken som helst anden producent, kan du normalt finde software, der giver dig mulighed for at læse andre videoformater. Gratis og betalt software, der downloades fra internettet, kommer generelt i form af en eksekverbar fil (.exe), der udtrækker programoplysningerne fra den downloadede fil og installerer den på din computer. IPad kan ikke køre disse eksekverbare filer, så download af den samme software, der kører filmene på din pc, fungerer ikke.

Løsninger

Hver dag tilføjes nye applikationer til App Store til iPad, og mange af disse apps giver dig mulighed for at se videoer i formater, som den oprindelige software ikke kan håndtere. Azul Media Player, BuzzPlayer HD og OPlayer er de bedst bedømte videoformater i flere format i App Store fra marts 2011. Hvis du ved, hvilket specifikt format du vil spille, er der flere formatspecifikke afspiller-apps tilgængelige. Du kan også downloade en video på din computer og derefter konvertere den til et iPad-klar format ved hjælp af en online eller downloadet videokonverter. Overfør konverterede videoer til din iPad, når du synkroniserer den med din pc.

Andre problemer

Hvis du ved, at den video, du prøver at downloade, er i et kompatibelt format, kan din internetforbindelse muligvis forårsage problemer, snarere end dine videoapplikationer. Tryk på ikonet "Indstillinger", og vælg "Netværk". Sørg for, at du har aktiveret det relevante Wi-Fi- eller 3G-netværk, og at det får et solidt signal. Signalet "bjælker" vises også i den øverste stribe på din iPad til venstre for tiden. Hvis du ser lavt eller intet signal, kan du ikke downloade en video.