Instruktioner til en Breg Slingshot 2

Breg SlingShot 2 er en universal slynge, der bruges til at understøtte en arm efter skulder- eller armskader eller reparation såsom skulderdislokation eller rotatormanchetkirurgi. Sejlet er lavet af Breg's Airmesh - et mørkt ikke-neopren / ikke-latex mesh blandet materiale lavet af Lycra, Nylon og Polyester. Sejlet inkluderer en bortføringspude til støtte og stabilisering af armen mod kroppen samt en træningskugle, der hjælper med at opretholde cirkulationen i armen og hånden under helingen.

Sæt Breg SlingShot 2 slynge op og omkring din arm, så hjørnet hviler mod albuen.

Træk stroppen op over din skulder og derefter ned omkring din hals, så polstringen hviler mod din hals, og stroppen hænger over skulderen modsat armen i slyngen.

Fastgør kroge- og sløjfe-fastgørelseselementer til de øverste sider af den åbne ende af sejlet.

Skub fastgørelseselementerne med kroge og løkke langs de øverste kanter på slyngesiden for at lukke den øverste lukke.

Løft tommelfingerremmen fra bagsiden af ​​slyngen i den åbne ende omkring den forreste del af slyngen - mellem tommelfingeren og resten af ​​din hånd. Skub det mod fronten for at samle kroge- og løkkebeslag.

Hold taljepuden på taljen, så den hviler bag slyngen. Sæt stroppen fast på den ene ende af puden rundt om ryggen. Fastgør remenden til pudebeslaget i den anden ende af puden.

Hvil sejlet mod puden. Hvis det er nødvendigt, skal du justere puden for at bevæge din arm i en bestemt position som anbefalet af din læge.

Hold, rul og klem den øvelsescirkulationsbold, der følger med slyngen. Følg din læge instruktioner med hensyn til omfanget og varigheden af ​​brugen.

Anbring din Berg SlingShot 2 i en vask eller et bassin med koldt vand og mildt rengøringsmiddel mindst en gang om ugen eller oftere efter behov. Håndvask stykkerne for at fjerne snavs og sved, og skyl derefter sejlet og stropperne grundigt. Pat alt overskydende vand væk med et blødt, fnugfri håndklæde, og hæng eller læg stykkerne fladt for at lufttørre.

Elementer, du har brug for

  • Håndvask

  • Basin (valgfrit)

  • Mildt rengøringsmiddel

  • Håndklæde med lav fnug