iPhone hurtigopkald gøres nemt med hurtigopkaldsknapper

Jeg plejer at bruge min iPhone Favorites liste til hurtigopkaldsformål, men hvad hvis du bare kunne trykke på et springbrætikon for at ringe til en person? God idé hej? Det var præcis hvad LifeHacker John P tænkte også, så han lavede et smukt webapp, der giver dig mulighed for at indtaste nogle et navn, telefonnummer og ikonbillede for at oprette et kortnummerikon direkte på dit iOS springbræt. Resultatet ligner billedet til højre.

Brug af webapp er helt gratis og meget nem at bruge, bare tjek webstedet fra din iPhone for at komme i gang. Når du har klikket på "Opret hurtigopkaldsikon", bliver du bedt om at ringe til det indtastede nummer, bare annullere det pågældende opkald og gemme siden på din startskærm (som alle andre Safari-bogmærker i iOS). Nu, når du klikker på det ikon, vil det starte opkaldet direkte.

Når et ikon for hurtigopkald er oprettet, kræver ikonet ikke længere en internetforbindelse for at ringe til nummeret, hvilket betyder, at det vil foretage opkaldet, selvom din modtagelse af data er i et dårligt dækningsområde.

Du vil bemærke på iPhones hurtigopkaldswebside, at Skype hurtigopkaldsstøtte kommer snart også, hvilket betyder at du også kan bruge denne app på din iPod touch og iPad i den nærmeste fremtid.

Er det sejt eller hvad? Dette ville være en fantastisk funktion for Apple at tilføje direkte til iOS. Hvis du nogensinde har brugt en Android-telefon, ved du, at Android OS giver dig mulighed for at føje brugerkontakter direkte til telefonens startskærm, det er en flot funktion, og iPhone hurtigopkalds replikerer det på iPhone ganske godt.

Leder op til LifeHacker og deres læser, der oprettede webappen og for springbrættet screenshot vist ovenfor. Du kan nok fortælle, men de valgte at sætte kortnummerikonerne i en 'Hurtigopkald' -mappe, som også er en god ide.