Sådan programmeres en universel fjernbetjening til mit tv

Hvis du ikke har programmeret en fjernbetjening til dit tv, forhindrer du dig i at ændre tv'ets kanaler og lydstyrke fra hele rummet, hvilket får dig til at rejse dig op fra sofaen gentagne gange. Hvis du ikke længere har den originale fjernbetjening, der fulgte med dit tv, skal du i stedet bruge en universal fjernbetjening. Universelle fjernbetjeninger kan programmeres til ethvert tv ved hjælp af den rigtige programmeringskode, men afhængigt af modellen til din universelle fjernbetjening er der et par forskellige måder at programmere en universal fjernbetjening til dit tv. Denne proces kræver ingen værktøjer og tager mindre end fem minutter at gennemføre.

Programmering af en Zenith universel fjernbetjening

Trin 1

Tryk på og hold "Program" -knappen på fjernbetjeningen nede i tre fulde sekunder. LED'en tændes, når du har holdt programknappen nede længe nok. Tryk på knappen "TV" på fjernbetjeningen for at indikere, at du programmerer et tv.

Trin 2

Gå til tv-kodewebstedet eller fjernbetjeningens brugervejledning, og find kodelisten ved at slå mærket til dit tv op. Indtast hvert ciffer i koden i fjernbetjeningen ved hjælp af numerisk tastatur, og tryk derefter på knappen "Enter". LED'en blinker derefter og slukker.

Ret fjernbetjeningen mod tv'et, tryk derefter på "Power" -knappen, og tv'et skal tænde. Hvis strømmen forbliver slukket, skal du gå tilbage til trin 2 og indtaste den næste kode på listen. Fortsæt med at gøre dette, indtil du finder en kode, der fungerer.

Programmering af en GE universal fjernbetjening

Trin 1

Tænd det tv, du programmerer, til fjernbetjeningen. Tryk og hold knappen "Kodesøgning / opsætning" på fjernbetjeningen, indtil indikatoren lyser, og slip derefter knappen.

Trin 2

Tryk på "TV" -knappen, så fjernbetjeningen ved, at den synkroniseres med et tv og ikke nogen anden enhed. Find kodelisten til dit tv ved at finde mærket til dit tv på Jasco Products-webstedet eller i fjernbetjeningens brugervejledning.

Indtast den første kode fra kodelisten i fjernbetjeningen ved at trykke hvert ciffer i koden i fjernbetjeningens numeriske tastatur. Ret fjernbetjeningen mod tv'et og tryk på "Power" -knappen, tv'et skal slukke. Hvis tv'et ikke slukker, skal du gentage processen fra trin 1 ved hjælp af den næste kode på listen, indtil du finder en kode, der fungerer.

Programmering af en RCA universel fjernbetjening

Trin 1

Find kodelisten på dit tv ved at gå til Thompson TV-webstedet eller fjernbetjeningens brugervejledning og slå producentens navn på dit tv op.

Trin 2

Tryk på og hold knappen "Kodesøgning" nede på fjernbetjeningen. Tryk på og hold knappen "TV" nede, indtil TV-knappen blinker.

Indtast den 3-cifrede kode for dit tv i nummertasten på fjernbetjeningen, og slip knappen "Kodesøgning". Ret fjernbetjeningen mod tv'et og tryk på "Power" -knappen, tv'et skal reagere ved at tænde. Hvis tv'et ikke reagerer, skal du starte forfra ved trin 1 og bruge den næste kode på listen. Fortsæt denne proces, indtil du finder en kode, der fungerer.