Sådan konverteres et Microsoft Sidewinder pc-hjul til en XBox 360

Hvis du kan lide at spille køre- eller racerspil på din Xbox 360-konsol, ved du sandsynligvis allerede, at et kvalitetshjul kan gøre en stor forskel i at gøre spillet mere realistisk og behageligt. Microsoft Sidewinder-serien af ​​pc-drivhjul modtager ofte høje karakterer fra anmeldelsessider og brugere. Microsoft designet Sidewinder-drivhjulet til pc'en og ikke Xbox 360, men med en speciel adapter kan du hurtigt forbinde et Sidewinder-hjul til brug på en Xbox 360 og bruge det til dine foretrukne racerspil.

Sluk for din Xbox 360. Frakobl spilcontrolleren fra Xbox 360-konsollen.

Sæt controller-adapterkablet i en tom USB-port på Xbox 360. Sæt en Xbox 360-spilcontroller i den tilsvarende hunport på controller-adapteren.

Tænd Xbox 360, og sæt derefter en køre- eller racerspil i diskskuffen. Vent til konsollen starter og opdager Xbox 360-spilcontrolleren, der er tilsluttet controlleradapteren.

Tilslut USB-kablet fra Sidewinder PC-hjulet til USB-porten på controller-adapteren.

Tryk på "O" på Xbox 360-spilcontrolleren for at gå til hovedmenuen, klik derefter på "Indstillinger" og derefter "Controllerindstillinger." Skift controller-indstilling til "USB-controller-enhed." Gå ud af menuen, og frakobl derefter Xbox 360-spilcontrolleren. Brug ratkontrolleren som med andre Xbox 360-kompatible hjul.