Sådan installeres PG-skrifttyper til band-in-a-box

Band-in-a-Box er et musikværktøj, der kan skabe backing-tracks i professionel kvalitet baseret på akkorder og en række foruddefinerede stilarter (såsom "Rock" og "Jazz"). Derudover giver Band-in-a-Box dig mulighed for at oprette akkordark, som du kan udskrive og give til rigtige musikere. Band-in-a-Box installerer brugerdefinerede skrifttyper for at generere og udskrive disse akkordark. Hvis du ser en fejl om skrifttyper, når du prøver at udskrive noder, mangler din computer muligvis de nødvendige skrifttyper. Installer PG Music Font Update til Band-in-a-Box for at løse dette problem.

Trin 1

Gå til siden til download af PG Music Font Update (se Ressourcer for link). Download filen, og gem den på skrivebordet.

Trin 2

Luk alle forekomster af Band-in-a-Box, der kører, og genstart computeren.

Trin 3

Dobbeltklik på filen "bbwfontupdate.exe" på skrivebordet, når computeren er genstartet.

Trin 4

Klik på "Næste" i vinduet Guiden Installationsguide til opsætning af skrifttype til band-i-en-boks.

Trin 5

Undersøg licensaftalen for Band-in-a-Box Font Update. Vælg alternativknappen mærket "Jeg accepterer aftalen", og klik derefter på "Næste" for at fortsætte.

Trin 6

Læs de viste oplysninger om fontopdateringen, og klik derefter på "Næste".

Trin 7

Fremhæv mappen, hvor Band-in-a-Box er installeret, og klik derefter på "Næste". Mappen "C: \ bb" er standardinstallationsmappen for Band-in-a-Box og er valgt som standard for dig.

Klik på "Install", og klik derefter på "Finish", når skrifttyperne er færdige med at blive installeret. Computeren genstarter automatisk. Når computeren er genstartet, er Band-in-a-Box-skrifttyperne klar til brug.