Sådan vælger du de bedste frynsegoder i Fallout 3

Selvom det kan se attraktivt ud at tage frynsegoder, der giver dig masser af Skill Points, er det vigtigt at modstå trangen. Der er mange andre frynsegoder, der giver fordele udover Skill Points, og som faktisk kan gøre spillet meget mere interessant for dig. Vores Fallout 3 Perks Walkthrough hjælper dig med at beslutte, hvilke frynsegoder der er bedst for dig.

Giv dig selv en høj intelligens. Dette vil give dig masser af Skill Points naturligt, hvilket undgår behovet for Skill Point-frynsegoder. Giv dig selv en 9 intelligens i begyndelsen af ​​spillet, og gå straks til Science Lab i Rivet City for at finde Intelligence Bobblehead, så du kan få 10 Intelligence. At tage den uddannede perk giver dig mulighed for at få i alt 57 ekstra færdighedspoint i løbet af spillet. Ved udgangen vil næsten alle dine færdigheder være på eller nær det maksimale niveau.

Tag Black Widow eller Lady Killer Perks. Disse giver unikke dialogindstillinger, der ellers ikke er tilgængelige. The Black Widow Perk er tilgængelig for kvindelige karakterer, Lady Killer til mandlige tegn.

Overvej Child at Heart Perk. Selvom dets brugbarhed hovedsageligt er begrænset til Little Lamplight, kan Child at Heart Perk få dig ind og give dig en meget flot lasergevær gratis. Dette er praktisk, hvis du kan lide at søge genveje og ikke har mange penge at brænde.

Tag Toughness Perk på niveau 6. Dette øger din generelle skadesmodstand med 10%. Dette betyder, at al skade, du tager, reduceres automatisk med 10% ud over den skadesmodstand, du modtager fra rustning. At være i live længere i fare er altid en god ting.

Tag den stærke ryg og Commando Perks på niveau 8. Du vil være i stand til at bære yderligere 50 pund udstyr! Dette betyder mindre tid brugt på at løbe tilbage til byen for at losse affald og mindre udstyr dumpet, fordi du løb tør for plads. Da tohåndsvåben som Assault Rifles er nogle af de mest almindelige i spillet (og mere end sandsynligt, hvad du vil bruge det meste af spillet), er det en enorm fordel at få dem til at ramme målet mere med Commando Perk.

Tag Animal Friend og Finesse Perks, når du når niveau 10. En rang af Animal Friend vil betyde, at du aldrig mere skal kæmpe med en Yao Guai, Mole Rat, Dog eller Brahmin. Finesse øger dit held med 5, når du skyder (med henblik på at bestemme kritiske hits). Dette betyder, at du ikke behøver at øge dit held ud over 5 og kan bruge dine SPECIAL Stat Points på noget andet.

Tips

Tag frynsegoder som Sniper, Iron Fist, Gunslinger og Pyromaniac for øget skade med din valgte våbentype.