Anti-ryger spil til børn

Personer, der begynder at ryge, mens de er unge, er mere tilbøjelige til at udvikle kræft i forbindelse med rygning, da de vil have ryget et stort antal år, når de er middelaldrende, ifølge National Cancer Institute. Mens de ved, at rygning ikke er sundt, er børn simpelthen ikke opmærksomme på, hvor farlig rygning er. Anti-ryger spil kan hjælpe med at lære børn om nogle af disse farer.

"Giftig sky burst"

Brugt røg er den røg, der gennemsyrer luften fra cigaretter, når nogen ryger. Selvom du ikke ryger, kan du mærke virkningerne af nikotin og andre kemikalier i cigaretter bare ved at være i nærheden af ​​en person, der ryger, fastslår American Cancer Society. I dette gratis online spil fra Kats (Kids Against Tobacco Smoking) har der været for meget brugt røg i atmosfæren, og børnene skal prøve at slippe af med det. Børn vil bruge piletasterne til at flytte en rummaskine over gulvet og skyde 30 kugler mod 25 røgskyer. Nogle af skyerne bevæger sig hurtigere end andre, så børnene skal være opmærksomme, før de bare skyder deres kugler af. Hvis de kan få alle de 25 skyer, redder de denne imaginære planet fra at blive oversvømmet af tobaksrøg.

"Ryger og stiger"

Børn, der har kendskab til tobaksrøg, vil have en chance for at sætte deres viden på prøve i dette gratis onlinespil fra Oxygen.org.au. Derudover kan de, der ikke er for fortrolige med tobaksrøgens skadelige virkninger, lære mange ting fra dette spil. Op til fire børn kan spille dette spil ad gangen. I lighed med spillet "Chutes and Ladders" vil børn rulle en matrice (ved at klikke på "rul matricen"), så vil deres markør bevæge sig fremad så mange mellemrum. Nogle gange når børn lander, bliver børnene nødt til at besvare et spørgsmål. Hvis de har ret, tager de en anden tur; hvis ikke, går spillet til den næste spiller. Når de lander på en stige, bevæger de sig op på tavlen, men hvis de lander på en cigaret, bevæger de sig ned og bare fortsætter med at spille.

"Bonko's Body Quiz"

Cigaretter kan forårsage meget indre skader på kroppen. I dette gratis online spil fra PBS Kids vil børnene se skaden på en tegneseriefigur ved navn Bonko, så får de svar på spørgsmål om rygning for at score point på sundheds-o-måleren. Spørgsmål vedrører ting som ingredienserne i cigaretter samt nogle af de fysiske virkninger af rygning, såsom dårlig cirkulation. Hver gang de leger, vil børnene have forskellige spørgsmål at besvare, men alle spørgsmål er nyttige til at hjælpe børnene med at forstå, hvor dårlige cigaretter ikke kun er for sig selv, men også for dem omkring dem.