Sådan finder du en betaltelefonplacering efter telefonnummer

Selvom mobiltelefoner nu er almindelige, findes der stadig betalingstelefoner. Fra tid til anden modtager du muligvis et betalingstelefonopkald fra en ven, et familiemedlem eller en kollega. Selvom dette ikke i sagens natur er mistænkeligt, kan du måske undre dig over, hvor han ringer til dig. Uanset hvad din årsag er for, at du vil slå placeringen af ​​en betalingstelefon op, kan du gøre det ved hjælp af dets telefonnummer og et hvilket som helst af flere online-biblioteker.

Udfør et "omvendt opslag" på nummeret ved hjælp af en tjeneste som anywho.com eller whitepages.com. Besøg begge websteder og klik på "Omvendt opslag". Indtast det 10-cifrede telefonnummer, områdenummer først, i feltet under "Omvendt opslag", og tryk på "Enter". Selvom du normalt bruger denne funktion til fastnet, er det muligt, at du kan finde den nøjagtige placering af en betalingstelefon ved hjælp af den.

Find staten for betalingstelefons nummer. Besøg det første link, der er angivet under "Ressourcer", klik på områdekoden på betalingstelefonnummeret, og rul ned til bunden af ​​resultatsiden. Hvis du f.eks. Klikker på "636", kan du se, at tallet repræsenterer staten Missouri.

Krydsreferences nummerets præfiks for at få en mere specifik placering, normalt byen. Indtast dit præfiks i feltet under teksten "Indtast præfiks i boks", og tryk på "Send". Hvis du indtaster præfikset "225", når du allerede har indtastet et "636" områdenummer, finder du ud af, at din betalingstelefon er placeret i Valley Park, Mo.