Sådan tilsluttes Wii med et parabol-netværk

Elementer, du har brug for

  • Nintendo Wii A / V-kabel (komponent eller RCA-komposit)

  • Dish Network Receiver A / V-kabler eller HDMI-kabel

Da størrelsen på fjernsyn stiger i mange hjemmebiografer, øges også antallet af tilsluttede komponenter. For eksempel har du tv'et, en Dish Network-satellitmodtager og en Nintendo Wii, som alle har brug for at arbejde sammen. Det er altid bedst at slutte en parabol-modtager og Wii direkte til dit fjernsyns forskellige lyd- og videoindgange, hvilket reducerer deres afhængighed af hinanden. Det er en simpel forbindelsesproces, der skal tage dig ca. 10 minutter at gennemføre.

Tilslutning af Wii og parabolmodtageren til et fjernsyn

Sluk, og tag alle komponenter ud.

Tilslut Wii A / V-kablet til bagsiden af ​​Wii-konsollen. Enten komposit- eller komponentkabler fungerer til denne forbindelse; dog skal de være specielt designet til Wii, da Wiis outputforbindelse ikke er en standard A / V-udgang.

Tilslut standardenden af ​​Wiis A / V-kabel til en tilsvarende video- og lydindgang på bagsiden, fronten eller siden af ​​dit fjernsyn. Placeringen af ​​inputstik afhænger af dit fjernsyns mærke og model. Hvis du bruger komponent A / V-kablet til Wii, skal du slutte det til et komponentstik (rød, grøn og blå) på fjernsynet.

Tilslut HDMI-kablet fra bagsiden af ​​Dish Network-modtageren til tv'ets HDMI-indgang. HDMI-ledninger overfører både high-definition lyd og video, hvilket gør et HDMI-kabel til det eneste, du har brug for. Hvis din Dish Network-modtager eller dit fjernsyn ikke understøtter HDMI, skal du bruge komponentkabler (rød, grøn og blå) til video og RCA (rød og hvid) kabler til lyden.

Tilslut og tænd dit fjernsyn, Nintendo Wii og Dish Network-modtageren.

Tryk på knappen "Input" på tv-fjernbetjeningen, indtil du når den tilsvarende indgang for hver komponent. Hvis du noterede dig det videoindgangsnummer, du forbandt hver komponent til under forbindelsen, kender du det input, du skal vælge for at modtage billeder til både Wii og satellitfremføringen.

Tips

Wii understøtter ikke high-definition output. Derfor, hvis du er begrænset til tilgængeligheden af ​​high-definition tv-videoindgange, skal du tilslutte din Wii via standard RCA-kabler, der følger med konsollen ved køb.

Hvis du har et HD-tv, skal du altid tilslutte din Dish Network-modtager via high-definition-forbindelser for at få den bedste billed- og lydkvalitet.

Advarsler

Afhængigt af andre komponenter i dit hjemmebiografdesign, såsom Blu-ray-afspillere, spilkonsoller eller A / V-modtagere, kan dine forbindelsesmuligheder variere.

Tilslut ikke din Wii til din Dish Network-modtager. Mens nogle Dish Network-modtagere tilbyder videoindgange til eksterne komponenter, overføres Wii's billeder muligvis ikke via modtageren til fjernsynet, hvis du bruger HDMI til output.