Sådan fremskyndes mit HughesNet

HughesNet er den tredjestørste nordamerikanske satellit-internetudbyder. De produkter og tjenester, der leveres af HughesNet, er konkurrencedygtige med sammenlignelige tjenester og produkter med hensyn til hastigheds-, aktiverings- og installationsomkostninger. Det er en af ​​de tre bedste satellit-internetudbydere i USA. Som med enhver internettjeneste er der dog altid tidspunkter på dagen og computerprocesser, der kan nedsætte overførselshastigheden. Fremskynde din HughesNet-forbindelse ved at kontrollere computer- og satellitindstillinger og foretage justeringer, hvor det er nødvendigt for at øge effektiviteten og overførselshastigheden.

Installer den nyeste version af HughesNet-software og den tilknyttede servicepakke. Hvis din HughesNet-software ikke er opdateret med den nyeste servicepakke, kan din service blive langsommere betydeligt og til sidst stoppe med at arbejde.

Bekræft og konfigurer din browsers proxyindstillinger. Proceduren for dette varierer afhængigt af den browser, du bruger. Efter konfiguration af proxyindstillingerne skal du rydde browserens cache og justere størrelsen til 70 MB. Hvis din browser sparer mere end 70 MB materiale, kan dette føre til langsommere browsing.

Cyklus din Hughes-adapter ved at afbryde strømmen i 60 sekunder og derefter genstarte den. Det er en god ide at cykle systemet efter installation af opdateringer for at give systemet en chance for at uploade nye oplysninger.

Sørg for, at dit system ikke fungerer i satellit-bypass-tilstand. Vælg ikonet "DW" i systembakken, og vælg derefter "Turbo Internet Properties". Dialogboksen åbnes. Vælg "Turbo Internet Properties" og åbn dialogboksen "Turbo Internet Properties". Vælg "Return Channel Tab", og fjern markeringen af ​​"Satellite Bypass Mode", hvis den er valgt.

Tips

Det kan være en god idé at køre virusbeskyttelse fra tredjepart på dit system før eller efter installation af HughesNet-software, da vira reducerer hastigheden på din HughesNet-tjeneste betydeligt.