Sådan gendannes en iPhone efter vandskade

Hvis din iPhone bliver våd, er det vigtigste, du kan gøre, at slukke den og holde den slukket, indtil vandet er fordampet helt. Når du har tørret det ud, kan du slutte det til din computer og gendanne iPhone-operativsystemet, som skal reparere ethvert softwarefejl, der skyldes vandskaden. Hvis den fysiske hardware er beskadiget, kan du dog ikke reparere den med en softwaregendannelse.

Sluk for telefonen ved at holde Sleep / Wake-knappen nede, indtil tænd / sluk-linjen vises, og skub den røde knap hen over tænd / sluk-stangen.

Læg iPhone i en pose ris eller i en ovn, der er opvarmet til 100 grader Fahrenheit og derefter slukket. Lad det stå i mindst 24 timer.

Tænd telefonen. Hvis den ikke tændes, skal du lade den stå i yderligere 24 timer. Hvis det ser ud til at virke, behøver du ikke gendanne det. Hvis det ikke fungerer korrekt eller ikke giver dig adgang til hovedskærmen, skal det gendannes.

Slut din iPhone til din computer. Åbn iTunes, hvis det ikke åbnes automatisk.

Klik på din iPhones navn i venstre kolonne i iTunes-vinduet.

Klik på "Gendan" i midten af ​​iTunes-vinduet. En dialogboks vises. Vælg "Sikkerhedskopi", og klik derefter på gendan i det næste felt.

Vælg at konfigurere iPhone fra en sikkerhedskopi eller som en ny telefon, når gendannelsen er afsluttet.

Tips

Du kan også bruge et støvsuger eller en ventilator til at hjælpe med at tørre iPhone.

Advarsler

Brug ikke en hårtørrer til at tørre din telefon ud. Blæs ikke fugt længere inde med trykluft. Afbryd ikke din iPhone, mens den gendannes.