Ny iPhone "Dream" Kommercielle funktioner Forstyr ikke tilstand

En ny iPhone-tv-reklame med titlen "Dream" kører, der fokuserer på den fremragende Do not Disturb-funktion i IOS, som giver dig mulighed for at blokere visse timer, hvor meddelelser, lyde og advarsler ikke vil genere dig, medmindre de er fra en præ -Vælges vigtig liste. Annoncen indeholder den professionelle tennisspiller Williams søstre, der spiller bordtennis mod fortælleren, som som andre nyere iPhone reklamer er Jeff Daniels stemme, der siger følgende:

"Har du nogensinde haft en rigtig cool drøm? Jeg har en lige nu. Jeg ønsker ikke at blive forstyrret, og det vil jeg ikke, for før jeg gik i seng, satte jeg det her. Nu kan min iPhone ikke ringe, medmindre det er vigtigt. Fordi forstyrre dette ville bare være ... forkert. "

Annoncen er indlejret nedenfor for at se, og det er nu muligt at flyve på primetime-tv.

Ironisk nok begyndte "Dream" -markedet at flyve ret samtidig med at en fremtrædende fejl ikke forstyrre fejl, hvorved funktionen ikke slog automatisk fra sig som planlagt til. Denne fejl er blevet anerkendt af Apple, og den løser sig den 7. januar.

Hvis du ikke har konfigureret Do not Disturb endnu, så er det sådan, hvordan du konfigurerer den rigtige måde med skemaer og udelukkelseslister, det fungerer det samme på iPhone, iPad og iPod touch.