DVR'er kompatible med Comcast

Digitale videooptagere (DVR'er) gør det muligt aldrig at gå glip af dit yndlingsprogram eller din film igen. Visse luftfartsselskaber kræver, at kunderne bruger en DVR-enhed leveret af virksomheden, normalt mod et månedligt gebyr. Comcast kræver også, at kunderne placerer et depositum på den DVR-enhed, der bruges sammen med deres service. Der er dog et par muligheder tilgængelige for de kunder, der ønsker at bruge en anden DVR.

TiVo

Ifølge Comcast kan TiVo-optagere bruges med Comcast-tjenesten. Brug af en TiVo-optager forhindrer ikke kunder i at bruge DVR-funktioner, fordi Comcast og TiVo har indgået et samarbejde. Comcast tilbyder HD-programmering med TiVo-service.

Adapter ikke påkrævet

DVR'er, der bruger CableCARDs, kræver ikke adaptere for at arbejde med Comcast-tjenesten. Ifølge Comcast inkluderer disse TiVo Series3 DVR'er. CableCARDs fungerer som digitale kabeldekodere og erstatter effektivt den digitale set-top-boks, der kræves til ældre DVR'er og fjernsyn.

Adapter påkrævet

Ifølge Comcast modtager TiVo Series2 og Series1 DVR'er ikke digitale kanaler uden en Comcast Digital set-top box eller en digital adapter. For at kunne bruge disse TiVo-enheder skal kunderne købe en adapter eller kontakte Comcast for en set-top box.

Comcast leverede DVR'er

Ifølge Comcast skal kunder bruge en DVR, der er kompatibel med Comcast-tjenesten, for at modtage Comcast digitale kanaler og have brug af alle funktionerne i DVR. Comcast vil give en liste over muligheder, der er tilgængelige for DVR-tjenester, herunder DVR- og HD DVR-muligheder for kunder og potentielle kunder. Omkostningerne og tilgængeligheden af ​​DVR'er varierer alt efter placering og abonnementsplan. Kunder skal kontakte Comcast-kundeservice, før de køber en DVR, bortset fra de TiVo-modeller, der er nævnt her. Ændring af Comcast-service, herunder skift til HD DVR-tjeneste, kan kræve en anden DVR, som kan købes gennem virksomheden.