Sådan sendes en AVI-fil via e-mail

AVI-filer er normalt for store til at blive sendt som en vedhæftet fil. Heldigvis er der mange fildelingssider, der kan uploade og sende dine AVI-filer som en vedhæftet fil til dig. Det eneste, der kræves, er at uploade filen, markere modtageren og klikke på "Send det."

Trin 1

Besøg enten RapidShare.com, Megaupload.com eller Sendspace.com og vælg den AVI-fil, du vil sende. Du bliver enten nødt til at klikke på "Gennemse" eller "Vælg fil" for at finde AVI på din computer afhængigt af det websted, du bruger. Grænsen for uploadstørrelse afhænger af det enkelte websted, men kan variere fra nogle få 100 MB til et par gigabyte.

Trin 2

Indsæt modtagerens e-mail-adresse. Nogle sider kræver ikke en modtagers adresse, men tilbyder et downloadlink direkte fra deres websted efter upload. Indsæt også din egen e-mail-adresse, da downloadlinket også sendes til dig.

Trin 3

Klik på "Upload" eller "Send det" for at starte uploadprocessen. Når upload er afsluttet, modtager du enten et downloadlink fra webstedet eller en bekræftelses-e-mail-besked.

Log ind på din e-mail-konto, og send downloadlinket til AVI. Hvis du modtager downloadlinket fra fildelingswebstedet i stedet for en e-mail, skal du kopiere URL'en fra webstedet og indsætte den i en ny e-mail-besked. Send den besked, der indeholder downloadlinket til modtageren.