Sådan finder du og udskifter manglende Windows XP-drivere

Drivere tillader din computer at kommunikere med installerede hardwareenheder. Hvis din computer mangler drivere, fungerer visse hardwarekomponenter muligvis ikke korrekt. Du kan få drivere fra din Windows XP-installationsdisk eller direkte fra de fleste computerproducenters websteder.

Trin 1

Klik på "Start" og vælg "Kontrolpanel." Dobbeltklik på "System". Klik på fanen "Hardware" og klik på "Enhedshåndtering" for at åbne Windows Enhedshåndtering.

Trin 2

Rul gennem listen, og find "Andre enheder". Bemærk, at det vil have et gult spørgsmålstegn ved siden af ​​det.

Trin 3

Klik på "Plus" -tegnet ud for "Andre enheder" for at udvide markeringen. Hver enhed med manglende drivere vil have et gult udråbstegn ved siden af. Noter hver manglende enhedsdriver.

Trin 4

Installer driverne automatisk ved hjælp af din Windows XP-systemdisk. Højreklik på enheden, og vælg "Opdater driver." Vælg "Nej, ikke denne gang" og klik på "Næste". Klik på "Installer fra en liste eller en bestemt placering" og klik på "Næste". Klik på "Søg efter den bedste driver på disse placeringer", sæt et flueben ud for "Søg efter flytbare medier" og klik på "Næste". Tillad Windows at finde den rigtige driver og følg vejledningen for at installere den. Spring dette trin over, hvis du ikke har en Windows XP-systemdisk, eller hvis den ikke kunne finde de relevante drivere.

Trin 5

Åbn en webbrowser og besøg webstedet for producenten af ​​din computer. Find afsnittet "Drivere og downloads", og indtast oplysninger om din computer. Klik på "Søg". Bemærk, at nogle producents websteder giver dig mulighed for blot at indtaste dit serienummer, og systemet finder automatisk de nødvendige drivere til din computer.

Trin 6

Find den driverkategori, der bedst svarer til de manglende drivere på din computer. Find den seneste driverpakke inden for kategorien.

Trin 7

Download de nødvendige driverpakker, og gem dem på dit skrivebord. Dobbeltklik på driverpakkefilen, og følg vejledningen for at installere driveren. Gentag installationen for hver driver, du downloadede.

Genstart computeren. Åbn Windows-enhedsadministratoren igen og kontroller, at der ikke længere er gule spørgsmålstegn eller gule udråbstegn.