Adgangsterminal fra hvor som helst i Mac OS X via tastaturgenvej med TotalTerminal

TotalTerminal er en fremragende tweak for dem af os, der ofte bruger kommandolinjen, det giver øjeblikkelig adgang til Terminal hvor som helst i Mac OS X med bare en tastaturgenvej. Modelleret efter den klassiske Quake-konsol falder en officiel Terminal.app-prompt ned fra toppen af ​​skærmen, hvor du hurtigt kan indtaste en kommando eller to og derefter gemme den for at komme tilbage til arbejde i OS X GUI.

  • Få TotalTerminal gratis fra BinaryAge

Installering af TotalTerminal er meget lettere i disse dage end det er tidlig inkarnation som Visor, og når en gang er installeret, er standard-genvejstasten til at indkalde drop-down-terminalen Control + ~ (det er Control tilde, den klare linje ud for 1-tasten). En ledsagende menulinje genstand giver dig også adgang til kommandolinjen, og selvfølgelig kan du selv tilpasse tastaturgenvejen. TotalTerminal giver dig mange andre muligheder for tilpasning, så du kan ændre placeringen på skærmen, hvor terminalen vises, hvis den vises på alle rum, forsinkelsen for at vise og gemme sig, uanset om det skal animere sig selv og en praktisk unix-venlig kopi / indsæt indstilling.

Det er vigtigt at bemærke, at TotalTerminal vil afinstallere SIMBL på grund af konflikter mellem de to systemniveau tweaks. Hvis du bruger SIMBL til farvning af Finder-ikoner eller nogle andre systemmods, kan du slet ikke bruge TotalTerminal. Hvis du bare vil prøve det, er det lige så nemt at afinstallere TotalTerminal som at installere det ved et simpelt valg af "afinstallation" via apps-rullemenuen.

Fuldt kompatibel med næsten alle versioner af Mac OS X, herunder Snow Leopard, Lion, og endda OS X 10.8 Mountain Lion, TotalTerminal er en værdig tilføjelse til Mac powerusers toolkits.