Sådan tilsluttes en subwoofer til et hjemmelydsystem

En powered subwoofer tilføjer en ny dimension af lyd til dit hjemmelydsystem. Det forbedrer basresponsen i din musik og frembringer lydeffekterne i shows, der spilles på dit hjemmebiografsystem. Der er to måder at forbinde en subwoofer til et hjemmelydsystem. Den, du bruger, afhænger af typen af ​​modtager eller forstærker i dit system.

Trin 1

Undersøg bagsiden af ​​din subwoofer, og identificer en enkelt RCA-indgang markeret som enten "Line In" eller "LFE." Find et sæt højttalertrådterminaler markeret som enten "Speaker In" eller "High Level In." Der vil også være et tilsvarende sæt højttalerterminaler mærket "Speaker Out" eller "High Level Out."

Trin 2

Undersøg bagsiden af ​​din receiver for en RCA-udgang mærket "LFE" eller "Sub Out". Hvis din modtager har dette output, skal du fortsætte til trin 3. Hvis din modtager ikke har dette output, skal du fortsætte til trin 4.

Trin 3

Tilslut et subwooferkabel fra "LFE" eller "Sub Out" RCA-forbindelsen til den tilsvarende forbindelse på subwooferen. Dette dirigerer lavfrekvente oplysninger fra din modtager til subwooferen til forstærkning. Det er den mest almindelige forbindelse, der bruges med hjemmebiografmodtagere, hvor en informationskanal er afsat til lavfrekvente effekter.

Trin 4

Tilslut højttalerkablet mellem modtagerens højttalerudgange og subwooferens højttalerindgange. Gå fra "ud" fra modtageren til "ind" på subwooferen. Tilslut den højre højttalerudgang fra modtageren til den højre højttalerindgang på underdelen og derefter den venstre udgang til den venstre indgang.

Trin 5

Tilslut højttalerkablet fra "højttaler" eller "højt niveau" udgangene på subwooferen til dine stereohøjttalere. Subwooferen filtrerer de lave frekvenser ud, forstærker dem og videresender resten af ​​informationen til højttalerne.

Trin 6

Hvis din subwoofer har en "low-pass" kontrolknap, skal du indstille den til 100 Hz og derefter justere efter smag, mens du lytter. Hvis du indstiller den højere, sendes højere noter til underenheden, mens indstilling af den lavere begrænser underdelen til de meget laveste frekvenser.

Sæt din subwoofer i en 110 volt stikkontakt, og tænd den.