iPhone 4 Modtagelse Fix


Apple har udstedt en erklæring om iPhone-modtagelsesproblemet, som nogle brugere rapporterer til iPhone 4:

"Gripping enhver telefon vil resultere i nogle dæmpning af dens antenne ydeevne, med visse steder værre end andre afhængigt af placeringen af ​​antennerne. Dette er en kendsgerning for hver mobiltelefon. Hvis du nogensinde oplever dette på din telefon 4, skal du undgå at gribe den i nederste venstre hjørne på en måde, der dækker begge sider af den sorte strimmel i metalbåndet, eller brug blot et af mange tilgængelige tilfælde. "

Denne erklæring blev leveret til PC Magazine om problemet, og indeholder følgende forslag til løsning af iPhone-modtagelsen:

  • Tag ikke iPhone 4 i nederste venstre hjørne på en måde, der forbinder de to sorte båndantenner
  • Brug en sag til iPhone 4

Som du vil bemærke i kommentarerne nedenfor, spekulerer brugerne, at det skyldes, at signalerne fra begge iPhone-antenner afbrydes af hinanden. Tilsyneladende modtagelsesvanskelighederne forværres af fugtige eller svedige hænder, så hvis du har svage hænder, og du holder nederste venstre hjørne af iPhone på en sådan måde, at de sorte antennebånd er dækket / tilsluttet, er du mere tilbøjelig til at se modtagelse problemer.

Apples andet forslag om at købe en sag til afhjælpning af problemet har frustreret nogle iPhone-ejere. Mange brugerrapporter indikerer, at Apples officielle kofanger tilfælde virker vidunderligt for at stoppe alle modtagelsesproblemerne, men der er praktisk taget ubegrænsede tilfælde derude til iPhone, så det er helt sikkert ikke svært at finde en.

Det er meget vigtigt at bemærke, at ikke alle iPhone 4-brugere er effektive, som du kan se i de videoer, der blev indsendt i går om iPhone 4-modtagelsesproblemerne, kan mange mennesker replikere den nøjagtige håndtering og slet ikke have noget problem.