AT & T vil låse op for kontrakt-iPhones fra 8. april

iPhone ejere, der er ude af kontrakt med AT & T, vil kunne låse deres enheder fra 8. april. En oplåsning betyder, at SIM-kortpladsen kan bruges uden for AT & T-netværket, hvilket gør det muligt for en person at bytte SIM-kort og få service på en anden kompatibel bærer, ligesom T-Mobile.

Denne spændende nyhed kommer fra America OnLine Engadget, der giver følgende officielle erklæring fra AT & T:

Fra søndag den 8. april vil vi tilbyde kvalificerede kunder evnen til at låse deres AT & T iPhones op. De eneste krav er, at en kundes konto skal være i god stand, at deres enhed ikke kan knyttes til en nuværende og aktiv løbetid på en AT & T-kundekonto, og de skal have opfyldt deres kontraktsperiode, opgraderet under en af ​​vores opgraderingspolitikker eller betalt et tidligt afslutningsgebyr.

Der er ingen vejledning om, hvordan du låser op til iPhone, formodentlig skal en bruger kontakte AT & T direkte for at gå gennem oplåsningsprocessen med en repræsentant. Dette kræver typisk IMEI-nummeret for den pågældende iPhone, som nemt kan findes på iPhone selv eller via iTunes. Telefonnummeret til AT & T-trådløst er 1-800-331-0500, og gentagne gange på 0 er den nemmeste måde at tale med et menneske på.

På grund af den pæne opefterspørgsel efter ulåste iPhones vil der sandsynligvis være en stigning i interesse for at låse op kontraktfrie enheder. Låsning er yderst gavnlig for brugere, der rejser i udlandet. Køb af et lokalt pay-go SIM-kort er betydeligt billigere end roaming gennem AT & T's overprisede internationale priser, og gør også en iPhone mere nyttig i områder, hvor AT & T-dækning er begrænset eller ikke eksisterer.

Selv de, der ikke har til hensigt at bruge en iPhone i udlandet eller med et konkurrerende mobilnettet, bør låse deres iPhone op, hvis de får chancen. Personer, der købte en iPhone uden kontrakt, kan også anmode om låsen, selvom deres enheder allerede skal være låst op som standard.