Sådan kopieres en ubeskyttet DVD

Kopiering af en ubeskyttet DVD kan opnås med det rigtige udstyr. Hvis DVD-filmen er på en standard 4,7 GB-disk, indebærer dette at bruge den valgte DVD-kopisoftware til at lave en kopi af disken. Hvis filmen er større end 4,7 GB, skal du have en disk, der er stor nok til at indeholde filmen eller evnen til at krympe den, så den passer til en standard 4,7 GB DVD-R. Microsoft Windows har ikke en indbygget DVD-kopiering, men flere programmer, der kopierer ubeskyttede DVD-film, er tilgængelige. Nogle er gratis, mens andre ikke er gratis.

Kommerciel software: Nero

Trin 1

Åbn Nero ved at gå til "Start", "Alle programmer", "Nero." Du vil blive præsenteret for en række forskellige muligheder.

Trin 2

Vælg "Kopier hele disken" fra de viste indstillinger.

Trin 3

Placer den DVD-film, du vil kopiere, i dit DVD-drev, og vælg derefter dette drev i rullemenuen.

Trin 4

Vælg det samme drev til både kilde- og destinationsdrev, medmindre du har to dvd-drev at vælge imellem. Brug i så fald det drev, der brænder dvd'er som dit destinationsdrev.

Klik på knappen "Kopier". Dette begynder kopiprocessen. Hvis du bruger det samme drev til både kilde og destination, vises et vindue, der giver dig besked om at placere en tom DVD i drevet, når programmet er klar. Der vises et vindue, der giver dig besked, når kopiprocessen er afsluttet.

Freeware: DVDShrink / DVD Decrypter Duo

Trin 1

Klik på DVDShrink-ikonet på skrivebordet for at starte programmet.

Trin 2

Placer den ukrypterede DVD-film i dit drev.

Trin 3

Klik på "Åbn disk" for at fokusere programmet på den DVD, du vil kopiere. Brug rullemenuen til at vælge dit drev. DVDShrink tager et øjeblik at analysere disken. "Fuld disk" vælges automatisk.

Trin 4

Klik på knappen "Backup".

Trin 5

Klik på rullemenuen, og vælg "ISO-fil og brænd med DVD Decrypter."

Trin 6

Klik på "OK" for at starte kopiprocessen. Hvis den DVD-film, du kopierer, er større end 4,7 GB, analyseres den for at give en bedre kvalitetskopi med den anvendte kompression. Når disken er kodet på harddisken, overtager DVD Decrypter for at begynde brændingsprocessen.

Trin 7

Fjern den DVD-film, du kopierer fra drevet, og udskift den med en tom DVD.

Klik på ikonet "Skriv" nederst for at starte brændingsprocessen. Et vindue vises, der giver dig besked, når processen er afsluttet.