Wii Sports Golf Snyder

Wii's spilkonsol giver dig mulighed for at kontrollere tegnene på skærmen baseret på dine bevægelser i det virkelige liv, da controlleren svarer til en sensorbjælke på fjernsynet og selve Wii. Et spil, der uddeles, når du køber Wii, er Wii Sports, som har en række forskellige sportsspil tilgængelige. Golf er en af ​​dem og har en række nyttige snyder, der gør dig bedre end enhver, du er parret med.

Hul i en hver gang

Denne tager lidt øvelse for så vidt som snydekoder går, men det virker virkelig, hvis du kan få det til at ske. Når du vælger din karakter eller dine tegn, før golfkampen starter, skal du trykke på "B" 5 gange i træk, før du vælger din karakter. På Mii-valgsiden skal du gøre nøjagtigt det samme ved at trykke på "B" 5 gange i træk, før du vælger dit Mii-tegn. Når du starter spillet, skal du få alle huller i én, hver gang du rammer bolden. Dette fungerer muligvis ikke hver gang, da det er baseret på tidspunktet for, hvornår du trykker på knapperne.

Umiddelbar Pro

Der er en måde at blive klassificeret som en "PRO" i golf uden engang at spille en runde. Når du skriver dit navn på Mii-indstillingssiden, før du spiller Wii golf, skal du blot skrive ordet PRO efter dit navn. Når du har sendt dette, skal du holde 1 & 2-knapperne nede, mens du vælger hvilket spil du vil have. Ikke kun vil du blive klassificeret som "PRO" i spillet, du begynder også med 1000 point, som du skal opnå for at blive "PRO" i første omgang.

Perfekt begynderkursus 3

Når du spiller nybegynderbane i Wii golf, er der en måde at ramme et perfekt skud hver gang og sænke normalt din bold i to slag. På det tredje hul skal du se på kortet for at finde en ø langt til venstre for farleden. Sigt og slå bolden på den ø, så får du et perfekt skud på greenen og en fremragende chance for at synke bolden i blot to slag, hvilket øger din rating og din samlede score.