Brug "Vis alle musik" til at skifte iCloud Songs Viser i Music App til iOS

Musik købt fra iTunes og gemt i iCloud er en del af iTunes Match-tjenesten, som i grunden lader dig gemme alle dine sange og musik i iCloud, og kan derefter streames og downloades til dine iOS-enheder. Disse sange vises som standard i iOS-appen Musikafspilningsliste med et lille skyikon ved siden af ​​dem.At få adgang til din musik fra hvor som helst, er en åbenbar bekvemmelighed, men en potentiel irritation er, når iCloud sange dukker op i dit musikbibliotek og spiller og streger sammen med lokale sange ved hjælp af en mobilforbindelse. Denne standardopførsel kan hurtigt spise meget af en dataplan, hvis du ikke er forsigtig, og mens du kan slukke for cellulær brug for iTunes og Music, er en anden løsning blot at indstille musikappen, så den ikke gør det ) viser iTunes Match sange sammen med standard afspilningslister.

  • Åbn appen Indstillinger i iOS og gå til "Musik"
  • Find indstillingen for "Vis alle musik" og vælg det til OFF for at stoppe visning af iCloud- og iTunes Match-sange - eller skift det til ON for at vise alle sange, herunder dem, der endnu ikke er downloadet.

At kende forskellen mellem disse indstillinger er afgørende for at vide, om denne indstilling skal tændes eller slukkes. Hvis du ikke har nogen sange købt fra iTunes, er der ikke nogen gratis downloads af sange i ugen eller er ikke en iTunes Match-kunde, er indstillingen i det væsentlige irrelevant for dig, men for dem, der har en blanding af både lokalt lagret og iTunes købte sange det kan være problematisk på grund af den cellulære brug. Når indstillingen er slukket, forsvinder sangene med skyikonet ved siden af ​​dem fra musikappen.

Justering af dette på en enkelt basis kan være en god idé. Jeg foretrækker kun at vise musik på min iPhone, der er gemt på enheden, så der ikke er brugt nogen cellebåndbredde, men på wi-fi-enheder som en iPad eller iPod touch er der ikke meget grund til at slukke for indstillingen.

Bemærk, at denne indstilling ikke har nogen indflydelse på iTunes Radio streaming, uanset om det er fra en wi-fi eller en mobilforbindelse, men at skifte den kan medføre, at radioknappen alligevel forsvinder. Dette er sket et par gange i vores erfaring, og selvom det kan være en uafhængig fejl, er det let at afhjælpe og få iTunes Radio tilbage.