Overfør HD-video fra iPhone eller iPad til din computer

Har du optaget en fantastisk video på din iPhone eller iPad, og nu vil du have den fulde kvalitetsversion på en computer? Hvis du nogensinde har brugt det iOS indbyggede delingsværktøj til at sende en film fra en iPhone eller iPad, har du uden tvivl lagt mærke til, at kvaliteten bliver reduceret fra HD 4k, 720p eller 1080p af høj kvalitet til en lavere opløsning. Det er gjort for båndbredde bevaringsgrunde, og fordi mange email-klienter ikke accepterer store filer, selvom både iPhone og computeren er på wi-fi. At sende via iMessage er lidt bedre, men det giver stadig ikke den oprindelige opløsningsfilm, og det fungerer kun for Mac-brugere.

Hvis du ønsker at overføre fuld HD-video optaget fra en iPhone, iPad eller iPod touch til en computer, vil du gerne tilslutte iOS-enheden til en Mac eller pc og manuelt kopiere filmene, ligesom hvordan du overfører fotos til computeren. Denne vejledning vil gå gennem, hvordan du overfører HD-video med høj opløsning fra en iPhone eller iPad til en Mac eller Windows-pc.

Sådan overfører du HD Video fra iPhone eller iPad til en Mac

Dette er den hurtigste måde at trække fuld opløsning HD-film fra en iOS-enhed til og kopiere den til en Mac med Mac OS X:

  1. Start "Image Capture" fundet i / Programmer / mappe
  2. Tilslut iPad, iPod eller iPhone til Mac via USB
  3. Find den video, du vil kopiere over fra Image Capture, og klik på den, vælg flere videoer ved at holde Shift-tasten - bemærk filstørrelsen af ​​HD-videoer vil være meget større end de nederste opløsningsvideoer
  4. Træk menuen "Import til" og vælg et sted, der er meningsfuldt som skrivebordet
  5. Klik på "Import" for at kopiere HD-videoen til Mac

Mac-brugere kan også bruge Preview, iMovie og Photos eller iPhoto til at overføre videoen, men i sidste ende billedoptagelse er den hurtigste og letteste vægt.

Det er også værd at påpege, at hvis din iOS-enhed har iCloud konfigureret og OS X-maskine er moderne, kan du også bruge iCloud Drive til 720p-video. Bemærk, at kopiering af HD-video fra iCloud kan tage et stykke tid, derfor anbefaler vi stadig ovenstående Image Capture-tilgang, især hvis du vil have den fulde 1080p videoopløsning.

Sådan kopieres fuld opløsning HD-video fra iPhone / iPad til en Windows-pc

Windows PC'er kan behandle iPhone, iPad og iPod som en del af filsystemet, hvilket betyder at du kan få adgang til videofiler og billeder med Windows Stifinder:

  1. Slut iPhone, iPad, iPod til pc'en med et USB-kabel
  2. Åbn "Denne computer" og find iOS-enheden på listen over kameraer og tilsluttede enheder
  3. Åbn iOS-enheden og søg efter den eller de videoer, du vil kopiere over, kopiere dem til det ønskede sted som normalt i Windows ved hjælp af kopiering og indsættelse eller på anden måde

På mange måder er Windows faktisk lettere at få adgang til HD-filmfiler og billeder med, i hvert fald for os, der er vant til at arbejde med et filsystem i stedet for apps som iMovie, iPhoto og Image Capture.