OS X 10.9.3 Softwareopdatering til Mac nu tilgængelig

Apple har udgivet OS X 10.9.3 til Mac-brugere, der kører Mavericks. Softwareopdateringen indeholder en række fejlrettelser, sikkerhedsforbedringer og forbedringer af funktionerne til OS X, hvilket gør det tilrådeligt for alle Mac-brugere, der kører OS X Mavericks. Derudover er iTunes 11.2.1 blevet stillet til rådighed som en separat opdatering.

Specifikt omfatter OS X 10.9.3 forbedret understøttelse af 4K-skærme, der er knyttet til Mac Pro og MacBook Pro Retina Macs, forbedringer af stabiliteten af ​​VPN-forbindelser ved hjælp af IPSec, en Safari-opdatering og muligheden for lokalt at synkronisere nogle data med iOS-enheder via USB .

Sidstnævnte funktion er måske mest bemærkelsesværdigt for mange Mac-brugere, fordi det giver mulighed for at kontakter og kalendere kan synkroniseres direkte fra en iPhone, iPad og iPod touch til en Mac ved hjælp af en USB-forbindelse, noget der oprindeligt blev fjernet fra OS X Mavericks til fordel for iCloud synkroniseres kun. Nu har Mac-brugere mulighed for at synkronisere disse data lokalt eller fortsætte med at synkronisere det via iCloud, afhængigt af deres personlige præferencer.

Download og installer OS X 10.9.3 Update

Sikkerhedskopier altid din Mac, før du installerer systemopdateringer. Som det er den nemmeste måde at gøre det på med Time Machine, skal du bare starte en backup og lade den afslutte, inden du fortsætter opdateringen.

 1. Gå til Apple-menuen og vælg "Software Update" for at starte Mac App Store
 2. Vent til OS X 10.9.3 vises i opdateringslisten (tryk Kommando + R for at opdatere, hvis den ikke vises) og vælg 'Opdater'

Hvis du installerer 10.9.3, skal du downloade og genstarte, pakkeformatet varierer afhængigt af, hvilken Mac der er installeret på, men bør være ca. 400-500 MB.

For brugere, der ikke ønsker at opdatere via App Store, vil OS X 10.9.3 Combo Updaterers stilles til rådighed straks fra Apple.

OS X 10.9.3 Release Notes

Komplette udgivelsesnotater, der ledsager OS X 10.9.3 i Mac App Store, er som følger, fulde sikkerhedsrelaterede udgivelsesnotater er nærmere nedenfor:

OS X Mavericks 10.9.3 Update anbefales til alle Mavericks brugere. Det forbedrer din Macs stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed.
Denne opdatering:

 • Forbedrer 4K skærmunderstøttelse på Mac Pro (Late 2013) og MacBook Pro med 15-tommer nethinden (Sen 2013)
 • Tilføjer evnen til at synkronisere kontakter og kalendere mellem en Mac og iOS-enhed ved hjælp af en USB-forbindelse
 • Forbedrer pålideligheden af ​​VPN-forbindelser ved hjælp af IPsec
 • Løser et problem, der forhindrede Font Book fra at installere PostScript Type 1 skrifttyper
 • Forbedrer pålideligheden af ​​kopiering, redigering og inspektion af tilladelser af filer på en SMB-filserver
 • Forbedrer pålideligheden af ​​netværkets hjemmapper
 • Forbedrer stabiliteten ved installation af konfigurationsprofiler
 • Forbedrer loginhastigheden for brugere i Active Directory-grupper
 • Inkluderer Safari 7.0.3

For detaljerede oplysninger om denne opdatering kan du besøge: http: //support.apple.com/kb/HT6228
For detaljerede oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan du besøge: http: //support.apple.com/kb/HT1222

Separat, for brugere, der ikke kører OS X Mavericks, er sikkerhedsopdateringer tilgængelige for OS X Lion og OS X Mountain Lion. Dette gør det muligt for brugerne at installere nødvendige sikkerhedsflokke uden at skulle opgradere deres bredere Mac OS. (På trods af en modsat rapport kan dette ikke være tilfældet ud over iTunes 11.2. Den seneste version af sikkerhedsopdateringer til ældre versioner af OS X findes her http://support.apple.com/kb/ht1222 - takket være Beebs for peger på dette)

iTunes 11.2 opdatering til rådighed også

Mac-brugere kan også finde iTunes 11.2 til rådighed via Mac App Store-softwareopdateringsmekanismen. ITunes 11.2 opdateringen indeholder fejlrettelser og opdateringsopdateringer, og forbedrer også podcastsupport og browsing.

Release Notes til iTunes 11.2 er som følger:

Denne opdatering indeholder følgende forbedringer:

Forbedret podcast browsing
• Find hurtigt episoder, du ikke har lyttet til i den nye faneblad Unplayed
• Gennemse episoder, der kan hentes eller streames i fanen Feed
• Gem dine foretrukne episoder for at holde dem på din computer
• Episoder kan nu slettes automatisk, når du har afspillet dem

Denne opdatering løser også et problem, hvor iTunes muligvis ikke reagerer, når du opdaterer Genius og forbedrer overordnet ydeevne og stabilitet. Podcasts til iOS 2.1 eller nyere anbefales, når du synkroniserer podcast-episoder.

For at kunne synkronisere en iOS-enhed Kontakter og kalendere til en Mac via USB, skal brugerne først installere iTunes 11.2-opdateringen først.

Både OS X 10.9.3 og iTunes 11.2 anbefales til alle Mac-brugere.

Bemærk! Nogle Mac-brugere har opdaget, at mappen / Brugere mangler efter opdatering til OS X 10.9.3, her er en løsning på det, hvis det sker for dig.

Opdatering 5/16/2014: iTunes 11.2.1 er nu tilgængelig for at løse den ovennævnte / Users folder bug, hvor denne mappe blev skjult uventet. Installation af iTunes 11.2.1 anbefales stærkt for at undgå problemer.