"Gå til mappe" er den mest nyttige Mac OS X-tastaturgenvej til strømbrugere

Hvis der kun er en tastaturgenvej, som du skal huske i Mac OS X, er det sådan: Gå til mappe. Vi henviser til denne tastaturkommando så ofte her på OSXDaily, at vi bare går ud fra, at alle ved det, men det er så nyttigt og kraftfuldt, at det er værd at lave et enkelt indlæg om det.

Sådan bruges "Gå til mappe" på Mac

Du har to måder at få adgang til funktionen Gå til mappe fra Mac OS X-skrivebordet og Finder:

  1. Gå til Finder i Mac OS, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Fra menuen "Gå" navigerer du ned til "Gå til mappe" .... .og endnu bedre ...
  3. Hit Command + Shift + G fra Mac OS X-skrivebordet eller et Finder-vindue

Ideelt set husker du tastaturgenvejen af ​​Command + Shift + G. Det er meget kraftfuldt og bliver utrolig effektivt, når det er blevet brugt til hukommelse og bruges til at hoppe rundt filsystemet med lethed.

Uanset om du bare vil lave tilpasninger til Mac OS X, grave rundt i præference- og cachefiler, gå dybt i systemmapper, eller du vil navigere til komplekse katalogvejstrukturer, sparer denne tastaturgenvej dig en enorm mængde tid ved at tillade dig at hoppe ind i stier i Mac OS X-filsystemet uden at klikke rundt.

"Gå til mappe" Tips

Der er et par ekstra tips, der er værd at huske, når du bruger kommandoen Gå til mappe: Fuldførelse af fane og træk og slip support.

Brug Tab Completion

Afslutningen af ​​fanen virker som denne, du begynder at skrive en mappe eller et filnavn og trykke på fanen Tab for at udfylde teksten for dig, hvilket forhindrer dig i at skrive hele det hele.

For eksempel, hvis du vil navigere til / Users / YourName / Library / iTunes / kan du bare gøre til denne type / U (TAB) / Yo (TAB) / Li (TAB) / iT (TAB) hvor hver gang du rammer fanen tasten resten af ​​stien vil autofuldførelse. Hvis du hører system alarm lyden i stedet, betyder det, at der er andre alternativer, der starter med de samme første bogstaver, så skriv bare et ekstra bogstav i sekvensen og tryk på fanen.

Vi diskuterede afslutningen af ​​fanebladet for et stykke tid siden, men det er værd at nævne igen, da det gør Command + Shift + G endnu hurtigere, når du graver dybt.

Træk og slip support

Gå til vinduet understøtter også træk og slip, så hvis du allerede har en mappe åben et sted, eller du bare vil hurtigt hente den fulde sti til noget, skal du bare trække og slippe en mappe eller fil i vinduet Gå til mappe.

Den fulde sti vil skrive ud for dig, som du enten kan gå direkte til eller hurtigt kopiere og indsætte for at give til en anden bruger. Dette fungerer også med netværksbaner og monterede mængder, så hvis du ønskede at give nogen på dit LAN med en hurtig tilgængelig sti til en fil eller mappe, er træk og slip-funktionen endnu mere nyttig.

"Gå til" fungerer i Gem og Åbn dialogbokse også

Du kan også bruge kommandoen "Gå til" fra Gem dialogbokse. Hvis du vil gemme eller åbne en fil fra en lang katalogvej, skal du trykke på Kommando + Skift + G i et vindue Åbn eller Gem for at hente det op.

Igen fungerer fanefuldførelse og træk og slip support her, og det er en meget hurtigere måde at få adgang til nogle mappestier end at klikke rundt.

Er der en tastaturgenvej der er mere nyttig end "Gå til mappe"? Jeg tror det ikke, men lad os høre om det, hvis der er en!