Sådan oprettes forbindelse fra trådløs til fastnet

Hvis du får adgang til Internettet via en trådløs forbindelse i dit hjem, har du en DSL- eller kabelinternetlinje, der kommer ind i huset med en trådløs router tilsluttet den. Hvis du vil skifte fra trådløs til fastnet, kan du gøre det uden megen anstrengelse ved at forbinde din computer til DSL eller kabelmodem, som din trådløse router bruger til at få adgang til Internettet.

Trin 1

Tilslut Ethernet-kablet til en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​DSL eller kabelmodemet. Mere end sandsynligt løber et kabel ud af den første port til den trådløse router. Der er ikke behov for at frakoble den trådløse router. Tilslut blot Ethernet-kablet til den anden nummererede port.

Trin 2

Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på din computer. Et lys ved siden af ​​porten lyser, når forbindelsen er sikker.

Trin 3

Højreklik på ikonet for trådløst internet i nederste højre hjørne på skrivebordet, og vælg "Deaktiver" i pull-up-menuen. Dette forhindrer din computer i at forsøge at bruge det trådløse signal i stedet for fasttelefonen.

Start internetbrowseren på din computer. Computeren har nu adgang til Internettet via fastnet. Der er ikke behov for at justere nogen af ​​dine routere, modem eller selve computeren.