Sådan programmeres en Samsung fjernbetjening

Nogle af de fjernbetjeninger, der leveres med Samsung-fjernsyn, er universelle fjernbetjeninger, hvilket betyder, at de kan programmeres til at arbejde med andre enheder i dit underholdningscenter og reducere den mængde fjernbetjeninger, der er nødvendige for at betjene dine enheder. Hvis din Samsung fjernbetjening har en "Mode" eller "Set" knap, er det en universal fjernbetjening. Du kan programmere din fjernbetjening til at betjene din DVD-afspiller, kabelboks, satellitmodtager og videobåndoptager.

Trin 1

Sådan programmeres en Samsung fjernbetjening

Sluk for strømmen på den enhed, du ønsker, at programmet skal arbejde med fjernbetjeningen.

Trin 2

Sådan programmeres en Samsung fjernbetjening

Brug knappen "Mode" på fjernbetjeningen til at fremhæve den enhed, du vil programmere. Hvis du f.eks. Vil programmere din DVD-afspiller, skal du trykke på knappen "Mode", indtil indikatorlampen tændes under "DVD." Hvis din fjernbetjening har separate knapper til hver enhed, skal du trykke på knappen med den korrekte etiket.

Trin 3

Nogle af de fjernbetjeninger, der leveres med Samsung-fjernsyn, er universelle fjernbetjeninger, hvilket betyder, at de kan programmeres til at arbejde med andre enheder i dit underholdningscenter og reducere den mængde fjernbetjeninger, der er nødvendige for at betjene dine enheder. Hvis din Samsung-fjernbetjening har en tilstand eller ...

Tryk på knappen "Set" på fjernbetjeningen, og indtast den første trecifrede kode for producenten af ​​din enhed (findes i afsnittet Ressourcer i brugervejledningen). Kodelisten er adskilt af producenten.

Trin 4

Samsung, Universal fjernbetjening, Programmering

Tryk på "Power" -knappen på fjernbetjeningen for at tænde enheden.

Sådan programmeres en Samsung fjernbetjening

Gentag trin 1 til 4 ved hjælp af den næste kode på listen, hvis enheden ikke tændes, når der trykkes på "Power" -knappen. Fortsæt gennem listen over koder, indtil fjernbetjeningen kan betjene enheden.