Sådan Force Stop Apps på iPad med iOS 11 App Switcher

iOS 11 on iPad har en fremragende ny app switcher, komplet med et helt nyt look og en lang række fine multitasking funktioner samt evnen til at udføre kritiske funktioner som force quitting apps.

Vi viser dig, hvordan du tvinge afslutte en app på den nyligt omdesignede app switcher til iPad, der følger med iOS 11.

Selvfølgelig skal du have opdateret til iOS 11 (eller senere) for at få den nye app switcher og følge denne vejledning korrekt. Det er værd at nævne, at tvangsafslutte apps på iPad med iOS 11 følger samme generelle mekanik som tidligere versioner af iOS, når de lukkes af apps, men grænsefladen er blevet omdesignet, og der er nu mere end en måde at få adgang til app switcheren også.

Sådan afslutter du apps på iPad med iOS 11

  1. Få adgang til App Switcher i iOS 11 på iPad ved enten at skubbe op fra bunden af ​​skærmen eller ved at trykke to gange på knappen Home
  2. Inden for app switcher, find og identificer de app (er), som du ønsker at tvinge til at afslutte
  3. Svejs op på den app, du vil stoppe, og tryk på app preview-panelet øverst på skærmen for at afslutte appen
  4. Gentag med andre apps for at tvinge til at afslutte hvis det er nødvendigt
  5. Når du er færdig, tryk på knappen Hjem for at vende tilbage til startskærmen

Den korte video nedenfor demonstrerer en iPad, der kører iOS 11 og tvinger afkald på apps. Som du kan se, er app-omskifteren tilgængelig, og derefter afbrydes apps ved at swipe up gesture.

Hvis du er tvunget til at afslutte en app på iPad til fejlfinding, er det typisk at genstarte appen det næste trin.

Hvis en bestemt app gentagne gange behøver at blive afbrudt på grund af vanskeligheder, er det også en god idé at forsøge at opdatere appen via App Store.

Force at afslutte flere apps samtidigt på iPad med App Switcher i iOS 11

Du kan også med magt afslutte flere apps på samme tid fra app switcher i iOS 11.

For at tvinge til at afslutte flere apps på samme tid, skal du åbne App Switcher som normalt (dobbeltklik på startknappen eller skub op fra bunden af ​​skærmen via Dock), og tryk så og hold på flere app preview paneler. Derefter, mens du tapper på flere apps med multitouch, skal du skrue op på dem alle sammen og skubbe dem ud øverst på skærmen.

Du kan tvinge at afslutte flere apps på denne måde hurtigt, hvis det er nødvendigt, ved løbende at skubbe op på hver app, der er synlig på app switcheren.