Sådan oprettes en stykliste med adgang 2007

En stykliste er en liste over råvarer, komponenter og dele, der er nødvendige for at fremstille et produkt. En Microsoft Access 2007-database er den ideelle måde at holde styr på, hvad der er nødvendigt for at fremstille varer. Access 2007 kan holde styr på, hvilke varer du har ved hånden, og hvilke varer du skal bestille. Du har ikke brug for nogen databaseoplevelse med Microsoft Access; den tilgængelige grænseflade kan bruges af nybegynderudvikleren.

Trin 1

Klik på knappen "Microsoft Office", og klik derefter på "Ny".

Trin 2

Skriv "Stykliste" i tekstfeltet "Filnavn".

Trin 3

Klik på "Opret".

Trin 4

Klik på fanen "Hjem", og klik derefter på "Vis".

Trin 5

Klik på "Designvisning".

Trin 6

Skriv feltnavne i kolonne 1 under "Feltnavn". Feltnavne er de grupper af data, som du vil medtage i din tabel. For en stykliste skal du medtage varen, varebeskrivelsen, pris pr. Vare, det krævede antal og varekvaliteten. Skriv "Element" i kolonne 1, række 1; "Beskrivelse" i kolonne 1, række 2; "Pris pr. Vare" i kolonne 1, række 3; "Antal kræves" i kolonne 1, række 4; og "Bedøm" i kolonne 1, række 5.

Trin 7

Skriv datatypen i den anden kolonne for hver post, du har foretaget i kolonne 1. Skriv "Tekst" i kolonne 2, række 1 og 2 i dette eksempel og "Nummer" i kolonne 2, række 3, 4 og 5.

Gem dit bord ved at klikke på "Microsoft Office" -knappen og derefter klikke på "Gem". Din database er nu klar til brug til dataindtastning.