3 måder at skubbe iPhone, iPad, iPod Touch fra Computer med iTunes

Mange brugere forbinder deres iPhone, iPad eller iPod med en computer til synkronisering med iTunes. Når synkronisering og iTunes-brug er færdig, kan brugere måske eller ikke ønsker at skubbe iOS-enheden, afhængigt af deres tilsigtede brug. Vi dækker et par metoder til udstødning af iOS-enheder fra en computer med iTunes, og de arbejder med wi-fi-synkroniserede enheder eller med iOS-enheder, der er forbundet med et USB-kabel.

Udstødning af en iOS-enhed, mens den forbinder den til computeren, har den fordel, at iOS-enheden oplades, mens den ikke er tilgængelig for iTunes og dermed forhindrer synkronisering eller anden adfærd. Dette kan være ønskeligt af indlysende grunde, især hvis du oplader andres enhed, men ikke ønsker iTunes-interferens.

Udstødning af en iOS-enhed fra iTunes

Hvis du kun har en enkelt iOS-enhed tilsluttet iTunes, enten via wi-fi-synkronisering eller med et USB-kabel, skal du bare vælge enheden i iTunes-værktøjslinjen og derefter klikke på udløserknappen som vist på skærmbilledet:

Du kan også udstøde en iOS-enhed direkte fra enhedens værktøjslinjepost uden at vælge selve enheden. Dette kan være nyttigt, hvis du har flere enheder tilsluttet eller synkroniseret til computeren med iTunes:

Skub en iPhone / iPad / iPod ud af iTunes Dock Icon i OS X

Mac-brugere kan bruge et virkelig nemt iTunes Dock-trick til at udstøde tilsluttede iOS-enheder:

  • Højreklik på iTunes-ikonet i OS X Dock og vælg "Eject (navnet på iOS Device)"

Endelig kan du også bare afslutte iTunes og derefter afbryde iPhone, iPad eller iPod touch fra et USB-kabel, men hvis enheden har Wi-Fi-synkronisering aktiveret (og det bør sandsynligvis, fordi det er praktisk), så vil det ikke 'udkast' helt på denne måde, og det vil naturligvis ikke modtage batteriladning, hvis den blev afbrudt fra USB-kablet.