Spil at spille med din kone

Ægteskab kan ofte virke som en romantisk drabende begivenhed, der skaber kedsomhed mellem to engang meget meget forelskede partnere. Når du finder ud af, at du ikke har brugt så meget tid på hinanden og gerne vil genoplive dit ønske om hinanden, så prøv at spille nogle par-spil.

"Hvad jeg elsker ved dig" -spil

Et spil, der ikke har nogen regler eller regler, heller ikke nogen vindere eller tabere, dette spil hjælper dig og din kone til bedre at forstå, hvad du ser i hinanden. Start med at fortælle din kone en ting, som du elsker ved hende. Fortæl hende, at du "elsker den måde, hendes hår glitrer i måneskin" eller "elsker den måde, hun rynker på næsen på." Din kone bruger derefter sin tur til at fortælle dig noget, hun elsker ved dig.

Strip-spil

Selvom det mest populære strippespil for par er strip poker, kan du spille ethvert spil, der følger det samme format som poker, hvor der er flere runder i et spil. For eksempel kan du spille et trivia-spil, og når du eller din kone svarer forkert, kommer et stykke tøj af. Derfor bør du lægge så mange lag som muligt for at få slutresultatet - du og din kone bærer slet ikke noget - desto mere spændende, når du forventer det.

Romantisk Scavenger Hunt

Til en særlig lejlighed som f.eks. En jubilæum eller fødselsdag kan du lede din kone på jagt for at finde dig med små noter skjult i dele af dit hus. Hvis din kone kommer hjem fra arbejde senere på dagen, skal du vedhæfte en note til fronten af ​​døren eller et andet sted, der er mærkbar, og fortælle hende, hvor hun skal gå hen for den efterfølgende anelse i form af en gåde. For eksempel kan du bede hende om at "Find en bog skrevet af en kvindelig forfatter fra det 19. århundrede." Derefter søger hun efter bogen, og i den finder hun en anden anelse. Denne proces fortsætter, indtil hun finder dig vente på hende med noget særligt, du kan give hende for al hendes hårde arbejde.

Strangers in Love

Hvis du har problemer med at finde måder at krydre den romantiske side af dit forhold på, kan du overveje at møde din kone på et offentligt sted som en bar eller restaurant, som om du ikke kender hinanden. Fortsæt hele natten og snak om jer selv, og til sidst, når natten er forbi, inviter hende tilbage til dit sted for en natdæksel.