Sådan udtrækkes CDA-filer (4 trin)

Compact disc-lyd (ofte forkortet til bare "CDA") er filer, der findes på lyd-cd'er. Hvis du har en lyd-cd, som du kan afspille i en almindelig stereo- eller cd-afspiller, er den disk fyldt med CDA-filer. Hvis du vil udpakke disse filer til din computer og lytte til dem ved hjælp af computerens højttalere fra din harddisk, skal du bruge et program designet til dette formål. Heldigvis, så længe din computer fulgte med et cd-drev, fulgte den også med et sådant program.

Trin 1

Sæt din lyd-cd i din computers cd-drev.

Trin 2

Tænd for din computer.

Trin 3

Vent lige lidt. Når din computer genkender, at du har placeret en lyd-cd i dit cd-drev, åbnes en kasse med de muligheder, du har til rådighed, på skærmen.

Klik på "Rip musik fra CD" og klik på "OK". Windows Media Player åbnes automatisk på skærmen. Vælg, om du vil kopiere beskyttelsen af ​​dine sange fra dialogboksen på skærmen, og klik på "Jeg er enig" og derefter "OK". Programmet begynder straks at udtrække CDA-filerne fra disken og konvertere dem til MP3-filer på din computers harddisk. Samtidig placeres hvert CDA-spor, der ekstraheres, i dit Windows Media Player-bibliotek, så hvis du vil afspille dem, skal du bare klikke på "Musik" og vælge det spor, du vil afspille.