Sådan konverteres JPEG'er til PES-filer

JPEG er et almindeligt anvendt filformat til komprimerede fotografiske billeder. PES-filformatet er hovedsageligt forbundet med "Brother / Babylock / Bernina Home Embroidery Format" oprettet af Buzz Tools Plus. PES-filen indeholder syningsinformation og bruges af Babylock, Bernina og Brother hjemmebroderimaskiner. For at konvertere en JPEG-billedfil til en Buzz Tools Embroidery PES-fil skal der bruges et konverteringsprogram. Flere af disse er tilgængelige som gratis prøveversioner online.

Konvertering med batchfax2JPEG 3.00

Download og installer Batch Fax2JPEG 3.00 (se Ressourcer).

Kør konverteringsprogrammet på skrivebordet. Klik på mappeikonet ud for feltet Kilde. Vælg en JPEG-billedfil til konvertering. Klik på "Åbn".

Klik på mappeikonet ud for feltet Destination. Vælg "PES (* .pes)" i menuen "Filtype". Vælg en måldestination for den konverterede fil. Klik på "OK".

Klik på knappen "Gå" i hovedvinduet for at starte konverteringsprocessen.

Konvertering med JPG / JPEG Photo Converter 1.1.0.9

Download og installer JPG / JPEG Photo Converter 1.1.0.9 (se Ressourcer).

Kør konverteringsprogrammet på skrivebordet. Klik på knappen "Tilføj ..." i hovedvinduet. Vælg en JPEG-billedfil til konvertering. Klik på "Tilføj".

Vælg "PES (* .pes)" i feltet "Filtype:". Klik på knappen "Gennemse" i feltet "Output". Vælg en måldestination for den konverterede fil. Klik på "OK".

Klik på knappen "Konverter" for at starte konverteringsprocessen.